la 16-09-2025 03:23 PM - editat ultima oară la 16-09-2025 03:56 PM de DanielaH
Apel disperat!
Draga comunitate,
la 16-09-2025 11:09 PM
Bun venit in Comunitate!!!
M-a distrat cum ai povestit pățania, dar m-a întristat ce s-a întâmplat cu telefonul.
Având în vedere că modelul e mai vechiuț, nu știu dacă merita să-l mai repari.
Nu știu unde locuiești, dar trebuie să încerci la service-uri mai serioase din zona ta. Era bine sa spui și unde locuiești, în ce oraș, ca sa fii ajutat mai bine.
Daca totuși vrei să-l repari, nu îl dă pe mâna oricui. Când se schimba display ul, se schimbă cu tot cu baterie și te va costa cat nu face, iar el nu va mai fi ermetic închis, va intra praf, chiar apă.
Iată aici o oferta de preț: https://www.emag.ro/display-samsung-galaxy-s21-ultra-5g-oled-6-5-negru-cu-rama-8611/pd/DY5796YBM/?ut...
Succes!
la 16-09-2025 03:35 PM
Salut @desprecinee29. Dacă este nevoie de înlocuirea display-ului, aceasta se poate face în orice service (dacă nu mai ai garanție la telefon) sau, dacă mai ai telefonul în garanție, poți să mergi într-un OrangeShop cu telefonul. Manopera și noul display vor costa ceva, dar se rezolvă fără probleme. Important este să mai ”aibă puls”, pentru că altfel ochii i se deschid după intervenția de la service. Te așteptăm cu vești bune.
la 17-09-2025 05:42 PM
Un display pt s21 costa aproape cât un display pt s25...concluziile sunt ușor de tras 😉
la 17-09-2025 06:59 PM
Categoric. Este mai bine de investit cu puțin efort și reușești inclusiv un upgrade la un model nou, nu doar o schimbare de ecran. Deci mai mult decât un SH. De ce? Am observat din propria experiență că prima trântă e mai dificilă. Ulterior și chiar interesant, acel telefon va căuta suprafețe dure (asfalt, beton, gresie) și fără să-ți dai seama, îl va asculta pe Murphy, făcând salturi ca la bazin: mereu pe "burtă" și niciodată .... pe spate. 🙃
16-09-2025 03:56 PM - editat 16-09-2025 04:01 PM
Salutare!
Poți merge la un service gsm cu el și să ți se spună ce are defect și un preț. Ulterior evaluezi dacă mai merită reparat sau îți iei altul. Fiecare își face propriile calcule și vede ulterior ce este de făcut! Vezi că pe holurile mollurilor sau supermarketurilor găsești service gsm și poți întreba la mai multe, pentru a-ți face o imagine exactă despre ceea ce ai de făcut. Știi, e ca la doctor, trebuie să ceri și o a doua sau a treia părere.
Indiferent dacă mai era sau nu în garanție, dacă a căzut pe scări, s-a terminat cu ,,garanția".
Succes!
la 17-09-2025 05:41 PM
Nu mai e în garanție, e destul de bătrânel fiind s21, dar am zis sa-i dau o sansa dacă nu costa mult...însă preturile sunt ca pentru s25
la 16-09-2025 04:01 PM
Salut!
Îmi pare rău de pățania cu telefonul. Pentru a rezolva problema cu display-ul de Samsung S21 Ultra, vă recomand să apelați la un service GSM specializat.
Cel mai bine este să verificați recenziile online și să cereți o estimare de preț înainte de a lăsa telefonul. Un service bun va folosi piese de calitate și va avea grijă să nu afecteze alte componente.
Mult succes cu reparația! Sper să se rezolve rapid.
la 16-09-2025 04:12 PM
Salutare!
Nu cred că merită să îl repari, mai ales dacă îl folosești de peste doi ani. Reparația într-un service autorizat poate fi destul de costisitoare, iar acei bani i-ai putea investi mai bine într-un model mai nou și mai performant.
Telefonul ar putea avea și probleme ascunse. În cele din urmă, decizia îți aparține, poți solicita o evaluare într-un service autorizat pentru a afla costul reparației.
la 17-09-2025 05:39 PM
Mulțumesc, cred ca ma dau bătut dacă nu găsesc sa vândă cineva un display
la 16-09-2025 05:53 PM
Doar intr-un service si doar display original
la 17-09-2025 05:38 PM
Și doar costuri serioase😔
la 16-09-2025 11:09 PM
Bun venit in Comunitate!!!
M-a distrat cum ai povestit pățania, dar m-a întristat ce s-a întâmplat cu telefonul.
Având în vedere că modelul e mai vechiuț, nu știu dacă merita să-l mai repari.
Nu știu unde locuiești, dar trebuie să încerci la service-uri mai serioase din zona ta. Era bine sa spui și unde locuiești, în ce oraș, ca sa fii ajutat mai bine.
Daca totuși vrei să-l repari, nu îl dă pe mâna oricui. Când se schimba display ul, se schimbă cu tot cu baterie și te va costa cat nu face, iar el nu va mai fi ermetic închis, va intra praf, chiar apă.
Iată aici o oferta de preț: https://www.emag.ro/display-samsung-galaxy-s21-ultra-5g-oled-6-5-negru-cu-rama-8611/pd/DY5796YBM/?ut...
Succes!
la 17-09-2025 05:37 PM
Salutare și multumesc pentru link. E de ajutor în condițiile în care la service aici în zona din care scriu (cluj napoca) mai ieftin de 900 lei nu am găsit nimic. Mi se pare revoltător ca un display pentru un Samsung s21 sa fie aproape de scump ca un display pt samsung s25. 21 e totuși vechi, deci.... Vorba ta, mai puțin și iau unul cu totul second.
18-09-2025 04:14 AM - editat 18-09-2025 04:16 AM
Trebuie să ții cont că prețul mai mic se datorează faptului că nu este un display original, ci unul compatibil. Calitatea unui display compatibil nu se ridică adeseori la calitatea celui original. Poate fi mai puțin rezistent, culori mai șterse etc.
la 17-09-2025 10:36 PM
Sfatul meu este sa iei un nou telefon.... te costa aproximativ la fel! Dar dacă trebuie sa recuperezi datele din el și nu ai alta opțiune.... mergi la Samsung ca este cea mai bună opțiune! Evident și cea mai scumpa.....
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor