anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transfer Orange Money catre noua identitate

robert9702
Junior

Salutare, astazi trebuia sa se intample marea schimbare, dar ce sa vezi, a disparut bannerul "10 iulie 2024" si a devenit doar "iulie 2024", aveti ceva informatii cu privire la acest transfer? E asa liniste peste tot, nu vad nici o aplicatie nou dezvoltata de Alpha Bank, nu vad nici o stire, nici un anunt concret. Sunt client deja de peste 2 ani si as vrea sa fiu mai bine tinut la zi cu informatiile, cel putin sa stiu ca macar partea de rate fara dobanda va ramane la fel, chiar daca punctele au disparut de azi s.a.m.d. Mersi!

1 Soluţie acceptată‚

robert9702
Junior

 Hopa, avem noutati!!! Dar din pacate doar cu banner :)) ca altceva nu merge, nu-i gasesc pe nici o retea de socializare, site-ul nu exista, aplicatia nu a suferit nici o modificare momentan si nu exista nici o alta aplicatie Evrixa!

LE: Si a venit și aplicația !!

IMG_7501.png

robert9702_0-1720681477653.png

 

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Razvan
#StarMember

Or fi văzut că le-a plecat mulți clienți după faza cu eliminarea punctelor și s-or gândi la o altă strategie de reatragere a vechilor clienți, zic și eu.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Posibil să fie ceva legat și de asta. Oricum, l-am închis și eu, deci fac ce vor de aici încolo. Eu client la Alpha Bank, chiar nu vreau să fiu!

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Din păcate, fiind sub tutela Alpha Bank, n-am văzut informații noi. Buba e că și Alpha este în curs de achiziție de către Unicredit, deci pot presupune (rezonabil) că vor a-mi veni modificări pe parcurs.

Și cum zice și Răzvan, eliminarea acumulării de puncte prin tranzacțiile Orange Money a făcut ca mulți abonați să se întrebe dacă mai e vreun rost pentru un card în plus (chiar și dacă "nu cere de mancare"). O parte au închis conturile, o parte (ca și mine) suntem în așteptare. 

robert9702
Junior

Din punctul meu de vedere, ca si produs ce tine de rate fara dobanda, e printre cele mai bune la ora actuala, nu stiu cum foloseati voi cardul acesta, dar am prea multe degete la o mana sa numar bancile care ofera rate fara dobanda oriunde de la 2 la 12 pentru tranzactii de peste 300lei. Singura banca care poate depaseste acest produs, dar are si ea limitari e CEC Bank cu intervale de sume rezonabile si intr-adevar au si 18 sau 24 de rate. Daca ar oferi din nou 24 de rate oriunde Orange Money(Alpha Bank daca devine), ar fi imbatabil pe partea aceasta.

Razvan
#StarMember

Intr-adevăr era singurul produs bancar care te lăsau să alegi singur nr. de rate de plată, ulterior după ce ai făcut achiziția.

Jay
Campion certificat

Salut!

Din ce am observat au disparut inclusiv reclamele despre ofertele Alpha care apareau deasupra tranzactiilor. Probabil acum incep sa faca modificarile, desi au dat ziua de 10 iulie ca zi limita. Vom vedea cum se va finaliza.

DîM
Junior entuziast

Un rebranding acum nu își are rostul.

 

Am văzut totuși niște schimbări: dezvoltatorul aplicației este acum ALPHA BANK.

Au intrat în funcțiune noile canale de contact, în locul celor vechi care aparțineau Orange.

Numele este deocamdată același, și așa ar trebui să rămână până la fuziunea cu Unicredit Bank.

RafaHelper
#StarMember

Astăzi nu a fost o zi buna pentru lansare, poate mâine e cu mai mult noroc 😁

robert9702
Junior

Eu inteleg din aceasta imagine si faptul ca se schimba aplicatia cu totul, sau cel putin dispare tot ce inseamna OM si va deveni alpha bank, pana la urma asta inseamna schimbare de identitate, nu doar ca au schimbat numarul de contact si developerul in Appstore. Ideea era ca aseara asteptam cu nerabdare sa vad azi "noua identitate" cu "noi beneficii" marca Alpha bank, dar cum totul merge in stilul romanesc in tara asta, aparent mai avem de asteptat :))

robert9702_0-1720615911618.png

 

arsradu
#StarMember

Si eu eram curios de rebranding-ul OM. Dar se pare ca se lasa asteptat. Cine stie, poate au intampinat ceva dificultati si nu au putut lansa la data stabilita.

Pe mine unul nu ma afecteaza cu nimic, pentru ca, in momentul asta nu am de ce sa plec. Puncte nu primeam oricum, iar de carduri sunt multumit. Daca se va schimba si asta...atunci reanalizam situatia si vedem ce e de facut. Dar momentan nu s-a anuntat nimic in sensul asta. Deci...OM trai si OM vedea. :))

Client Orange

robert9702
Junior

 Hopa, avem noutati!!! Dar din pacate doar cu banner :)) ca altceva nu merge, nu-i gasesc pe nici o retea de socializare, site-ul nu exista, aplicatia nu a suferit nici o modificare momentan si nu exista nici o alta aplicatie Evrixa!

LE: Si a venit și aplicația !!

IMG_7501.png

robert9702_0-1720681477653.png

 

Da....urat rebranding. Ca sa nu mai vorbesc de nume. 

Client Orange

Mda , e aceeasi aplicatie =)) doar culori noi, imi place albastru acela tho'. Sa vina si ofertele noi sa speram, momentan se pastreaza ratele, ceea ce e bine, si acele procente de travel si shopping.

Stiu ca gusturile nu se discuta. Si albastrul respectiv este una dintre culorile de branding ale Alpha Bank, deci nu ma mira. Personal nu-mi place. Dar din nou, gusturile nu se discuta. Cu toate astea, chiar trebuia sa puna roz la cardul de credit?! Roz?! Mi se pare un design foarte...feminin, ca sa zic asa. Si nu e nimic in neregula cu asta, dar mie unul nu imi place. Mi se pare ca se adreseaza unui singur segment de clienti. Si asta nu e bine.

Client Orange