anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prima sport 1 eliminata din pachetul esential

Calin12
Junior entuziast

Bună seara. Se pare ca Orange continuă lupta de alungare a abonatilor. PRIMA SPORT 1 va dispărea din pachetul esențial, și forțează abonații ori spre pachetul maxim ori spre opțiunea de 16 lei. 

10 Răspunsuri 10

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Din pacate, informatia este reala.

"Pachetul Esențial îți oferă acces la canalul Prima Sport 1 doar până la 30 iunie 2026. După această dată, vei putea alege pachetul Premium sau poți activa opțiunea Sport la preț promoțional în primele 24 de luni."

Sa vedem daca va mai fi disponibil gratuit si pe Orange TV Go unde teoretic optiunea ar fi mai ieftina.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Destul de neplăcut, dar am văzut că la terminarea contractului, vin cu oferte destul de bune și atunci cred că se poate cere pachetul Premium direct.

După părerea mea, decât să dai doar pentru un pachet Sport atâția bani în plus, mai bine treci la Premium și la doi ani renegociezi la un preț convenabil totul, cum spuneam. Eu așa fac!

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Pachetul Esențial ar trebui eliminat din oferta Orange, la fel cum sa întâmplat și in cazul televiziunii prin satelit.

Un singur pachet de bază ar fi suficient, iar restul canalelor vor fi oferite sub formă de extraopțiuni, astfel încât fiecare client să își personalizeze abonamentul în funcție de preferințe.

Ceva de genul abonament la statie carburanti si de acolo platim in plus pentru ce dorim? Eu cred ca ce spui tu suna ca o acciza

UPC mi s-a parut ca a avut o abordare cel putin interesanta. A avut 3 tipuri de abonamente (minim, mediu si maxim) si extraoptiuni (filme, hbo, documentare, programe maghiare, etc). Digi a avut o alta abordare: grila unica la care puteai adauga HBO. Acum (2026) cam toti au extraoptiuni (pe langa "clasica" HBO, mai sunt extraoptiuni de sport, filme (la Vodafone apare Fillmbox, de exemplu), indiene (Bollywood), etc.

Intotdeauna am dat exemplul UPC (anii 2010) cand grila putea fi configurata in functie de ce anume doreai sa vezi: puteai alege abonamentul minim si sa adaugi ce doreai. Evident, daca doreai toata grila te abonai direct la grila maxima (nu vad rostul de a plati extraoptiuni). 

Nu stiu care o sa fie viitorul televiziunii, dar reclamele devin din ce in ce mai deranjante si streaming-ul cam ia locul. Dimineata nu a mers fibra la Digi (lucrari in zona, cred ca e a treia oara anul asta) si am dat pe radio online (date mobile). La 7 dimineata am dat pe Zu. Cred ca in 5 minute au dat reclame. Am schimbat pe Kiss. Au zis ceva de buna dimineata si au dat si ei reclame... Imi venea sa dau pe Antena Satelor. La TV vad ca e cam la fel (cel putin dimineata): cam pe la 7:15-7:20 au reclame (Euronews parca am vazut ca da pe la 7:30). Daca ar scapa de reclamele astea... cred ca am avea la ce sa ne uitam (si sa cerem o grila mai calitativa).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Reclamele au devenit cu adevărat deranjante, mai ales că posturile cu conținut similar intră în pauză publicitară aproape în același timp.

Pachetul Esential va fi scos din oferta. Nimeni nu va plati 16 Ron pentru optiunea Sport. Vor face upgrade la Premium.

Eu îmi activez opțiunile în funcție de nevoi. Discutam, în urma cu câțiva ani, cu fostul șef al soției legat de o fidelizare. Primise o oferta de genul "pentru 5 lei în plus, aveți nelimitat tot". Răspunsul mi s-a părut perfect: "pentru 5 lei în minus, nu ar fi mai bine să vă uitați la ce consum am și să rămân la aceleași beneficii?". Nu s-a întâmplat nimic (nici nu a primit nelimitat, nici nu a plătit cu 5 lei mai puțin).

Din punctul meu de vedere, opțiunea de sport poate fi și 5 lei, tot ar fi inutilă pentru mine. Nu am o problemă cu canalul, ci cu conținutul. Am 5 canale Digi Sport. Fotbalul românesc a avut 0 minute de vizualizare de la mine (de fapt, toată grila Digi Sport a avut aceeași vizionare). Poate pentru microbisti merită. Nu știu. Dar buba e ce transmisii se fac. Noroc cu TVR Sport (la propriu). Iarna asta am avut la ce să mă uit. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Personal, dacă aș fi în situația respectivă, nu aș putea renunța la canal. Mai vin prieteni în vizită sau alți membri ai familiei și ne uităm împreună la câte un meci. Ciudat este ca optiunea pentru sport in cadrul Orange TV Go are un pret mult mai accesibil pentru abonatii de servicii mobile.

Suntem diferiti si orice parere este bine venita. Daca eu nu ma uit, asta nu inseamna ca alti 100 nu o fac. Probabil se va actualiza pe parcurs. Plus ca este avansata data limita (30.06.2026). Ma astept ca pana atunci sa se faca actualizarile peste tot.

MosGerila
Începător

Foame mare, IPTV ai incercat?