anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money a devenit Evrixa

Ștefanqqqq3
Junior entuziast

Orange Money a devenit Evrixa si poate fii apela la *2024 .

În curând se va actualiza și aplicația!

Ce detalii ați mai aflat?

145 Răspunsuri 145

O sa mai raman si eu cu el activ, desi o sa cam stea degeaba. Imi place cardul "membru fondator" (oricum va ramane la pastrare, chiar daca urmatorul card va fi altfel [daca nu il inchid intre timp]).

Sa stii ca Orange a scos tot ce tine de Orange Money din comunitate si au sters toate topicurile vechi.

Marian_Eugen
Junior entuziast

Gratuit

ADAKALEH112
Junior

Servociul de relatii cu clientii estre o mizerie! O mizerie de robot care nu poate anticipa ce anume ai nevoie e setat pe 3 oferte si atat ! Eu nu mai am acces la contul de orange money si am incercat sa ii contactez .. dar nici un rezultat roboti peste tot si angajatii si servicul . Acum ii dau in judecatra si am facut si reclamatie la ANPC.. cum sa nu poti sa vorbesti cu cineva casnd e vorba de banii tai?  Singura optiune legala este in instanta si  acolo merg! Voi cum ati reusit sa va accesati contul curent? MUltumesc anticipat

Salutare! 

Ce eroare ai în aplicație? Și la ANPC pe cine ai reclamat? 

Reclamația a fost făcută împotriva orange money pt ca eu acolo am avut cont . Încerc să mă loghez cu nr de tel primesc OTP valabil 15 min apoi când trebuie să vadă locația mea se blochează . Stau în Uk și acel număr nu îl pot apela de aici .

https://www.evrixa.com/

Cel puțin temporar. 

@ADAKALEH112 ai facut degeaba reclamația catre Orange Money, trebuia făcută catre noua identitate, se va respinge de catre autorități. 

ANPC nu faci nimica sunt acolo mai mult de mediere.

Trebuia făcut la Evrixa! prin email o sugestie de îmbunătățirea service.

Salut,

Suportul e de luni pana vineri. Daca ai sunat astazi, e normal sa nu gasesti pe nimeni. Eu am folosit apel la *2024 si nu am avut niciodata probleme. Din meniul IVR selectezi 0 sau cat este optiunea, si intri in legatura cu un consultant. Dar, repet, de luni pana vineri.

Ce probleme intampini cu aplicatia Evrixa? Poate te putem ajuta noi. Nu suntem angajati Evrixa, si nici Orange, suntem clienti ca si tine, dar poate te putem ajuta cu o idee.

Client Orange

Eu am iPhone după update mi s-a schimbat logo ul dar nu pot să mai văd contul nicicum . O să încerc să sun luni . Mulțumesc frumos 

Eu am aplicatia si pe Android si pe iOS. Perfect functionala pe amandoua. Daaar…nu sunt in afara tarii. Deci asta e o diferenta. 
Pentru apeluri din afara, ar trebui sa poti suna la: (+4)021.222.2024. 
Aplicatia a fost actualizata intr-adevar. Orange Money tehnic nu mai exista. A fost inlocuit de Evrixa. Dar o sa vezi (daca vei reusi sa te conectezi) ca e in mare parte aceeasi aplicatie cu alte culori. 
Incearca eventual si o dezinstalare si reinstalare pana maine. Vezi poate rezolva problema. Si vezi daca poti sa-i dai fara acces la locatie. O sa incerc si eu un pic mai incolo. 

Update: confirm ca merge si fara acces locatie. Cel putin la mine a mers fara probleme. 

Client Orange

DîM
Junior entuziast

În câteva rânduri, plătind la diferiți comercianți, domnii casieri au exclamat văzând cardul:
- Orange Money? Știți că nu mai există?
Replica mea a fost de fiecare dată aceeași:

- Ba Evrixstă!

Reiau ce am mai spus de câteva ori în Comunitatea Orange, inclusiv pe acest fir de discuție: Un rebranding acum nu era necesar, a avut totuși loc și am primit un nume interesant care se pretează la câteva jocuri de cuvinte, însă nu ne oprim aici!

Urmează fuziunea dintre Alpha Bank și Unicredit Bank, iar grupul Unicredit a cumpărat zilele acestea un dezvoltator de software bancar din Polonia, Vodeno, și fintechul belgian AION Bank, destul de asemănător cu Orange Money/Evrixa, prin urmare Evrixa ar putea deveni AION Bank România.

Anonim
Neaplicabil

Din păcate tot Evrixa! va rămâne.

DîM
Junior entuziast

Vedem ce se întâmplă după fuziunea Alpha + Unicredit.