anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money a devenit Evrixa

Ștefanqqqq3
Junior entuziast

Orange Money a devenit Evrixa si poate fii apela la *2024 .

În curând se va actualiza și aplicația!

Ce detalii ați mai aflat?

145 Răspunsuri 145

Undeva e un bug. :))

Client Orange

La mine e ok

Screenshot_20240711_225034.jpg

E un screenshot dintr-un material de prezentare. 🙂 Deci, pur si simplu cineva nu a luat in calcul valorile reale.

Client Orange

Are mai mult sens acum.

Anonim
Neaplicabil

Era mai mult o ironie.

Pozele au caracter de prezentare datele fiind fictive.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

E din prezentarea aplicației, înaintea instalării. Ideea: ”Curs valutar avantajos”.... iar tu, dezvoltator de aplicație, îmi prezinți acest screen-shot...... pentru mine este ”end of story”. De ce? Pentru că dacă atât efort și atenție la detalii este acordată la început, atunci așa probabil va fi inclusiv funcționarea aplicației și poate câte alte surprize.

Din păcate OM nu și-ar fi permis astfel de ”ficțiuni”. Dar am mai spus-o: ”Mai multe carduri NU înseamnă concurență, competitivitate și eficiență a procesului”. Așadar, ”Great succes🙂

Jay
Campion certificat

In privinta cardurilor vechi, cel putin cele de debit, ma gandesc ca perioada in care vor mai fi lasate in uz ar putea sa depinda si de cat mai dureaza pana vor fi inghititi de Unicredit.. pt ca Unicredit a avut recent o campanie de schimbare a cardurilor, desi mai aveau pana sa expire, in urma schimbarii partenerului, visa => mastercard... cel mai probabil le va schimba si pe acestea si-atunci pentru Alpha ar putea fi o cheltuiala inutila. 

BlackWolf
Senior certificat

Mda... Gata, au reusit sa strice si Orange Money. S-a dus si asta, nu ii vad vre-un viitor acestei chestii noi... Deh, Alpha Bank, ce pretentii poti sa ai de la ei?!...

Razvan
#StarMember

Anonim
Neaplicabil

Dovedește că este un nume unic.

Se va adapta și google în zilele următoare.

Probabil că e in stare de șoc.🙂

I could. I just chose not to. Sunt multe chestii “unice” pe lumea asta. Asta nu le face si bune. Deci daca scopul era sa fie ceva unic: mission accomplished. Daca scopul era sa fie ceva usor de pronuntat, si care sa sune cat de cat bine, ehh…nu prea. Mai era de lucru la capitolul asta.

Si asta imi aminteste de o alta faza din Friends. Cand Phoebe alege sa-si schimbe numele. Si vine Mike cu varianta lui, la fel de unica si de nemaiauzita. :))

Anyway, aia e. Pana vine Unicredit din spate cu varianta lor, e un nume de tranzitie, si sper sa-l schimbe, sau sa integreze cumva serviciile in ceea ce au ei, moment in care probabil ca eu o sa ma retrag, pentru ca am vazut cum functioneaza aplicatia UniCredit, si nu mi-a placut deloc. 
O chestie similara s-a intamplat cu BT-ul. Nu mai am cont BT din cauza tuturor schimbarilor nu tocmai inspirate pe care s-au gandit ei sa le faca, si a restrictiilor fara logica si a reticentei la feedback din partea clientului. Au fost si sunt in continuare extrem de rigizi, de neprimitori cand vine vorba de imbunatatiri la serviciile lor. Dar cand ei fac modificari pro*ste, noi, clientii, ar trebui sa le imbratisam si sa aplaudam initiativa. Imi pare rau, nu sunt asa. Daca e ceva ce nu cred ca e facut bine, o sa-ti spun. Tocmai pentru ca imi pasa si vreau sa evoluezi. Dar daca vad ca tu o tii doar pe a ta si nu esti nici macar un pic deschis la alte idei si la imbunatatiri (decat atunci cand vin din partea ta si nu mereu se pot numi “imbunatatiri”), atunci eu ma retrag. Pentru ca simt ca locul meu nu e acolo. Ma simt in plus. 

Asa si cu Evrixa. Dupa parerea mea e un nume care mai avea nevoie de retusuri. Si nu am de gand sa-i caut nimanui in coarne si sa ma prefac ca e totul ok si imi place, cand nu e deloc asa. Nu consider ca ii fac niciun serviciu celui care a venit cu numele asta. Ba din contra. Cred ca un feedback, chiar daca nu neaparat pozitiv, dar cu intentia sincera de a impinge lucrurile in directia potrivita, e de preferat. 

Client Orange

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@arsradu: Poate i-ar fi spus ”Evrika”, dar a venit unul (Arhimede, dacă ți-l amintești) și într-un moment de ”iluminare”, pe când avea ”un corp scufundat într-un lichid”, și-a branduit ”marca” la OSIM. Așa sa întâmplat și cu cei de la ”adidas”, astfel că cei care au venit după ei, au trebuit să aleagă.... ”adibas”. 😂😂😂 Și exemplele pot continua....    

Perfect de acord. Si e o varianta foarte plauzibila. Cu toate astea...ce te impiedica sa alegi un alt nume? De ce sa faci o struto-camila intre un nume usor de pronuntat, dar pe care nu-l poti avea pentru ca trademark, si unul unic, dar pe care cu greu il poti pronunta? De ce nu alegi pur si simplu un alt nume? Nu stiu, zi-i Ginger, zi-i Alphonse (mai ales ca e Alph...a.. Bank). Nu stiu, gaseste altceva. Evrixa era singura optiune de pe masa? Mi-e greu sa cred lucrul asta. Si daca asta a fost varianta "castigatoare", oare celelalte chiar au fost si mai rele de atat?

Client Orange

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Alphonse Card :)))))))))))))))))))))) Asta a fost tare...... Alpha. 🤣🤣🤣🤣🤣

Da, adica, nu stiu, cred ca se gaseau optiuni mai bune. Alphonse mie unul imi place, de exemplu. :)) Si pentru ca are "alph" in nume (si Ralph ar fi fost o alta varianta la fel de ok, dupa parerea mea, evident, daca nu e luata deja), dar si pentru ca e usor de pronuntat si memorat.

Ma rog, vedem ce va mai fi.

Client Orange