anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eveniment Apple "It's Glowtime" - 9 Septembrie 2024

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut!

Vă invităm să urmărim împreună evenimentul Apple din această seară. Haideți să vedem noutățile prezentate și să împărtășim opinii în comentarii.

📆 Data: Astăzi

🕗 Ora: 20:00 (ora României)

22 Răspunsuri 22

arsradu
#StarMember

Da da. Suntem cu ochii pe ecran. 🙂

Client Orange

RafaHelper
#StarMember

Prefer sa vad un summary mâine 🙂

Pololică
#StarMember

Mi se pare mie, sau s-a întors X-ul? 

In a way… :)) Dar acum are buton dedicat pentru camera. 

Client Orange

Mi-a apărut pe YouTube ca recomandare și era prezentarea IPhone și chiar m-am mirat cum de e 10-le pe acolo (bine, sunt ceva diferențe de finisaj, dar la primul ochi l-am cam încurcat 😁). 

Pololică
#StarMember

Well, se pare ca Apple raspunde Comisiei Europene prin lipsa unor, printre care si lipsa AI (sau cel putin prin limitarea functiei). Ma astept sa fie ceva hate pe tema asta...

Asa pare. Cu toate astea, nu prea inteleg care e motivul lipsei iPhone Mirroring in EU. Adica…nici macar nu lipseste. E acolo, il deschizi si nu-l poti folosi. AI-ul nu m-a dat pe spate si as fi preferat mai degraba iPhone Mirroring, care nu doar ca nu are treaba cu AI-ul, dar ar fi fost si util. Dar da, pare-se ca n-o sa-l avem nici pe acela. Macar de l-ar scoate de tot din Launchpad daca tot nu se poate folosi. 

Client Orange

Ma intreb daca un telefon luat din SUA ar putea fi folosit la capacitate maxima. Este stiut faptul ca magazinele terte de aplicatii din UE sunt functionale in UE si 30 de zile in afara.

Razvan
#StarMember

La ce funcții vă referiți că nu vor fi funcționale în UE?

AI-ul si iPhone Mirroring (MacOS)

Client Orange

Hai că am găsit și diferențele:

Screenshot_20240914_191539.jpg

Dap. Primele 3 sunt toate dependente de AI. Ultimul nu este, dar chiar si asa...se pare ca nu avem in EU asa ceva.

De asemenea, in ceea ce priveste iPhone Mirroring, banuiesc ca autorul postarii a vrut sa scrie Mac (in sensul de MacOS), nu Max (in sensul de iPhone Pro Max). Nu de alta, dar numai prima varianta este corecta.

Client Orange

Pololică
#StarMember

La nivel de preturi, am o vaga impresie ca 16-le va fi ultimul sub 1.000E (ma rog, 999E). Deja preturile pe care le vad ar porni de la 949E (16 cu 128GB) si urca la 1949E (16 Pro Max cu 1TB).