anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Best of August

GeorgianaD
Moderator

A opta lună a calendarului, august sau Gustar, în limbaj popular, este un adevărat dar al naturii. Odată cu recoltele bogate care se culeg în această perioadă, vara își ia ușor, ușor, rămas bun. Pentru pasionații de astronomie, august a adus și un spectacol cosmic deosebit: ploaia de meteori Perseide.

Am avut și noi recolta bogată luna aceasta și îți prezentăm cele mai interesante articole:

Aplicații inutile, dar amuzante

Retea 5G pe Google Pixel 9 pro

Ce faci atunci când vrei / să vezi 5G pe un prepay?

Cine credeți că va fi liderul pieței de telefonie mobilă de la noi din țară?

Telefoanele Google Pixel în portofoliul Orange

Cum pot monitoriza eficient consumul de energie electrica din casa?

Comunitatea Orange mai tare decât operatori Orange

best of august.jpg

 

Pentru tine ce a însemnat luna august? ✌️

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Pentru mine august ”a însemnat” o lună a competițiilor sportive, dar și a ”enumerărilor” realizărilor sportivilor (români în special) în urma participării la Olimpiada de la Paris. În plan personal și cu o ordine pur întâmplătoare a fost o lună dedicată unui așteptat.... concediu, o lună a testărilor aferente 5G (atât național cât și roaming, atât Orange.RO cât și Orange.FR cu unele comparații a vitezelor dependente de zonă/țară), o lună a provocărilor la deplasări de tip ”walking” zilnice de peste 10-15km (BTW: știați că NU ai nevoie de abonament la sală pentru a face mișcare) și chiar dacă nu am participat, consider că a fost o lună a provocărilor de .... nepovestit (cunoscătorii știu de ce și cu siguranță deja au planuri pentru 2025). 

Și dacă tot a fost o lună despre ”gustar”, sper că ați gustat din plin bucuriile verii, fie acestea culinare sau.... nu.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pentru mine, luna august înseamnă o veritabilă lună de concediu și relaxare, cu deplasare la diverse destinații turistice și cu rezolvarea unor probleme ce nu pot fi rezolvate în alte perioade ale anului pentru casa mea de la țară. 

Din păcate, vara aceasta, luna august a fost mult prea cald și nu mi-a permis să fac tot ceea ce mi-am propus, dar asta este!

Mulțumim pentru topic!

teacher_
#StarMember

August = Concediu & Untold 🤣