anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Din 12 iulie nu se vor mai acorda puncte Thank You pentru tranzacții realizate prin Orange Money

And04
Senior

Salut,

După cum probabil ați aflat, Orange Money își va schimba identitatea iar din data de 12 iulie acordarea de puncte Thank You pentru plăți realizate prin Orange Money va înceta.

Las aici și un print cu mail-ul primit.

1000065300.jpg

 Vor renunța clienții în urma acestei schimbări? Ce credeți?

47 Răspunsuri 47

Sa speram ca vor rezolva problema cu semnalul care persista de ani buni in anumite zone. De 5G nici nu mai discutam...nu exista semnal 3G-4G in casa, uneori nici afara. Si nu e zona de munte sau impadurita...la 20km de Ploiesti...

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Da, vom vedea ce va fi, dar cel mai probabil voi renunța și eu. Să vedem ce comisioane sau alte taxe au.

Mulțumim!

Va fi probabil un card de credit pentru cumpăraturi standard, care atât timp cât nu retragi numerar și plătești la 55 de zile .... e ok (chiar și cu posibilitate de rate). Pentru cel de debit.... va fi oferta standard disponibilă și acum.

mihai_13
Maestru

frustrarea mirose a saracie  ... "moaca" se termina la un moment dat 😋  fidelizarea exista pentru cine stie sa o faca  - in rest fiecare decide ce fel de sevicii utilizeaza ,  suntem din fericire o piata libera .

Razvan
#StarMember

Din 12 iulie, renunț la cardul Orange Money, având deja card la UniCredit, nu mai văd utilitatea unui al doilea card la aceeași bancă. 

Jay
Campion certificat

Cred ca va mai dura ceva timp pana o sa fie Alpha inghitit de Unicredit si cine stie in ce conditii sau ce idei au pentru, inca, OM. Cel mai mult la Unicredit imi place faptul ca au call center nonstop, conteaza foarte mult sa poti vorbi oricand cu un human, cand apare o problema.. 

Razvan
#StarMember

CE și-a dat acordul ca UniCredit să cumpere Alpha, până în toamnă vom avea deja noua entitate creată. 

Miha_Z
#StarMember

Eu nu voi renunta, fiindca nu foloseam cardul Orange Money pentru puncte. Nu cred ca am avut mai mult de 5 puncte intr-o luna.

La cardul de debit nu cred că vei avea ceva beneficii speciale fără a veni cu ”salariul” la ei pe acel cont corent. Va fi doar un simplu card atașat unui cont curent gratuit. Dacă e vorba de cel de credit... acela va fi un card de cumpărături cu posibilități de defalcare în rate a cumpărăturilor de ordinul sute de lei sau mai mari.

Salariul il primesc pe cardul de la UniCredit. Si cum zicea si Razvan n-are rost alta schimbare daca Alpha va deveni UniCredit. Cardul Orange Money il foloseam la plati online la site-uri mai nesigure si uneori la plata facturilor. Daca vor pune comisioane cu siguranta voi renunta si eu. 

Olar_Florin_Tud
Junior entuziast

Eu cred că renunț.

user_17406452
Începător

Curios pe ce drum merge Orange Money pentru ca ibanul s-a modificat după achiziția Alpha Bank și mai nou UniCredit cumpără la rândul ei Alpha Bank,sperăm ca va merita folosirea acestui instrument comod după atâtea transferuri 

Orange Money este istorie.

Conducere noua ~ Oferte noi

Ramane de vazut daca vor veni cu oferte bune, care sa ii faca pe actualii clienti sa ramana

"Ofertă bună"? Pentru mai mult de 50% din utilizatorii OM, lipsa de puncte TY pentru tranzacțiile efectuate nu înlocuiește nici o altă ofertă, adică end of story.

LE: De ce cred asta? E vorba de card de debit, unde cea mai maaaare facilitate este utilizare cont curent cu încasări extra necomisionate și retrageri cash cu card la ATM cu zero comision. Altceva NU există. La cardul de credit, e altă poveste, dar nu cred că erau foarte mulți pe card de credit comparativ cu cel de debit. Adică cel de credit nu va veni cu cash back, ci eventual cu plata în rate.