anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Din 12 iulie nu se vor mai acorda puncte Thank You pentru tranzacții realizate prin Orange Money

And04
Senior

Salut,

După cum probabil ați aflat, Orange Money își va schimba identitatea iar din data de 12 iulie acordarea de puncte Thank You pentru plăți realizate prin Orange Money va înceta.

Las aici și un print cu mail-ul primit.

1000065300.jpg

 Vor renunța clienții în urma acestei schimbări? Ce credeți?

47 Răspunsuri 47

delfinas
#StarMember

Anticipam miscarea asta de cand Alpha a preluat OM, era fireasca. Trebuie apreciat faptul ca au mai amanat un pic dupa preluare.

Cred ca multi vor renunta la OM, pt ca punctele OTY reprezentau principalul avantaj.

Pololică
#StarMember

Ce-ai facut Bobita?... 50 de puncte sunt 50 de puncte, chiar daca valoarea lor la comenzile online a scazut de la 3x la 2x.

Sa vedem comisioanele privind neutilizarea contului sau a cardului. Folosirea contului la mine insemna doar "trafic" de pe cardul de credit cand contul curent nu avea indeajuns de multi bani pentru platile curente inainte de salariu (eventual si cash de urgenta).

PS: indiferent ce se intampla, cadrul de "membru fondator" OM il pastrez. Da bine la imagine 😋

Pana cand expira, ca apoi nu se va mai reînnoii cu membru fondator.

Lucifer
Cunoscător

Era de asteptat ca Alpha Bank sa elimine oferta cu puncte OTY. Optimismul si speranta unor clienti OM era de neclintit, dar business-ul e business, iar nimeni nu ofera nimic pe gratis. Totusi e bine ca au anuntat cu aproape o luna inainte de modificari.

Personal am renuntat anul trecut la Orange Money si nu ii simt lipsa. Chiar daca strangeam niste puncte thank you in plus, nu le foloseam x3 la achizitionare de telefoane la abonament ca imi iau telefoanele la liber.

MCostel
Cunoscător

Un pas previzibil și normal.

In lipsa unei oferte atractive din partea Alpha Bank 90% vor renunța.

Alpha Shop / Puncte alpha

radumacarie1992
Junior entuziast

hopa

MCostel
Cunoscător

Foarte urat când ești vândut ca o marfă.

Ar trebui când se realizează astfel de tranzacții sa fie plecări in masă.

Citeste licentele de utilizare pentru:

  • Android
  • IPhone
  • Windows

Daca le dai pe toate ca NU esti de acord, ai riscul sa te trezesti ca nu poti folosi aparatul cumparat (telefon sau calculator).

Din fericire, in cazurile cum este cel de fata, poti oricand sa te retragi de la utilizarea serviciului si sa ceri stergerea datelor tale personale.

radumacarie1992
Junior entuziast

Principalul motiv pentru care am trecut pe Orange erau aceste puncte, imi facusem calcul la 300+ euro in puncte in 2 ani cu acest card, acum o iau la mumu, au redus punctele la 0,2 per punct si acum faza cu orange money.  Am reusit sa adun 400 de puncte in 8 luni, sper sa le lase pe astea in cont si sa nu faca vreo figura pana termin contractul ,sa le reduca si pe astea, dar de la orange te poti astepta la orice

Jay
Campion certificat

Salut!

Punctele obținute anul asta le vei avea pana în decembrie 2026, daca nu le folosești  pana atunci, le vei pierde.. 

Cele obținute anul trecut vor expira în decembrie 2025.. 

Insa, cât vor  valora ele, dacă va schimba ceva Orange în perioada următoare, nu avem cum sa știm, asa cum au trecut de la x 1.5 la x3 și apoi la x2, în online.. 

Sun
Junior entuziast

Din 12 Iulie 2024 nu se vor mai acorda puncte Thank You pentru plăți cu cardurile Orange Money. Eu eram client Orange și fiindcă făceam plățile cu cardul Orange Money și în felul ăsta îmi cumpăram o dată la doi ani un telefon doar cu puncte Thank You. Știu că Orange a vândut Orange Money, dar eram curios dacă știți ceva legat de vreo modalitate în care clienții vor mai putea obține puncte care să îndoiască punctele pe care clienții le primeau pentru plăți cu Orange Money. În situația în care nu va apărea nimic în direcția asta cred că va crește masiv numărul de portări către Digi în perioada următoare. 

Jay
Campion certificat

Salut!

Din păcate doar din plata facturii și din încărcarea unui prepay pe abonament se vor mai putea obține puncte.. 

Ai un topic despre asta aici..

https://comunitate.orange.ro/t5/nout%C4%83%C8%9Bi/din-12-iulie-nu-se-vor-mai-acorda-puncte-thank-you...

Salutare!

Asa cum s-a anuntat in urma cu ceva timp, serviciul Orange Money a fost preluat de Alpha Bank, care este in curs de preluare de Unicredit.

Desi la achizitiile online, multiplicarea punctelor a scazut de la 3x la 2x (atentie, vorbesc de multiplicare, nu de valoarea lor de baza de 0.10E per punct), se pot utiliza mai multe vouchere la comanda, fata de unul singur pana recent.

PS: concurenta este binevenita, dar degeaba e mai ieftin daca pretul platit la final nu este justificat de necesitatile tale.

Caz concret: ai un abonament la Orange de 10E (suma din burta) si primesti 2 puncte pentru plata lunara la timp. Daca mai incarci si o cartela cu minim 6E mai primesti 20 de puncte. Dupa 24 luni strangi 528 puncte (adica 52.8E, fara bonificatia de achizitie online). Depinde de tine daca reducerea suplimentara iti este buna sau nu. Punctele stranse sunt valabile 3 ani.

La Digi fidelizarea nu stiu daca o putem numi fidelizare intrucat nu suna clientii daca vor sa prelungeasca contractele. Sunt cu serviciile fixe la ei si, pana acum un an jumatate nu am avut contractul reinnoit dupa aproape 6 ani de la semnare.

Evident, fiecare operator are plusuri si minusuri. Tu stii mai bine care iti este mai util. La un moment dat (acum vreo 3 ani cred) mi se propusese la fidelizare (inca aveam abonament Orange, acum sunt pe cartela) prin care mi se ofereau servicii fixe la 2E, singura buba era ca nu mi se oferea fibra, ci net prin SIM si TV prin satelit.

In 2020, cand am preluat numarul tatei, mi se oferise pentru servicii fixe 2E 6 luni si 8E urmatoarele 18 pentru net de 500 tv maxim, cu 3 decodoare (la adresa tatei). Buba? Lipsa canalelor Discovery (Discovery+Eurosport). Asa, tata a ramas la Vodafone (de mai bine de 30 de ani).

FLo1
#StarMember

Cine va alege serviciile ORANGE va lua decizia NU pentru puncte TY ci pentru rețeaua ca acoperire, acces calitate, viteză etc. Eu unul am ales PPY și nici nu mi-a păsat de punctele lăsate în urmă. Nu-l consider prim criteriu în alegerea unui furnizor de servicii telecom.

Eu am ales Orange pentru vitezele și acoperirea 5G.😄