anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Din 12 iulie nu se vor mai acorda puncte Thank You pentru tranzacții realizate prin Orange Money

And04
Senior

Salut,

După cum probabil ați aflat, Orange Money își va schimba identitatea iar din data de 12 iulie acordarea de puncte Thank You pentru plăți realizate prin Orange Money va înceta.

Las aici și un print cu mail-ul primit.

1000065300.jpg

 Vor renunța clienții în urma acestei schimbări? Ce credeți?

47 Răspunsuri 47

GreenArrow
Explorator entuziast

Era de așteptat, vor renunța mulți la card și unii probabil vor renunța și la abonamente.

Măcar primim puncte pt reîncărcarea prepay și plata facturii 

 

Nu orice abonament e ”eligibil” și nu orice ”reîncărcare PPY” este considerată. Ai detalii aici.

Primești echivalentul în puncte Thank You a 20% din valoarea consumului facturat, dacă plătești online factura prin My Orange sau Orange Money până la scadență. Punctele se alocă dacă ai un abonament individual de voce, internet sau servicii fixe de internet și TV de minimum 5,64 € (fără TVA)

Primești 20 de puncte Thank You la reîncărcarea unui cont Orange PrePay cu minimum 6 € de pe abonamentul tău, din My Orange

GreenArrow
Explorator entuziast

Cunosc perfect condițiile de acordare nu e nevoie să le prezinți special pt mine 🙂🙂‌, mă aștept că pe viitor să renunțe definitiv la punctele oty ca nimic nu este veșnic 

RafaHelper
#StarMember

Bye Bye Orange Money 🙂

Totuși sunt curios cu ce oferte vor veni cei de la Alpha Bank.

Jay
Campion certificat

Bine măcar ca au anunțat.

Mail-ul asta il citeam și eu și ma gândeam ca diferența de timp între renunțarea Orange la triplarea punctelor și renunțarea Alpha la acordarea de puncte, este atât de mica, încât se puteau face împreună, cu anunț prealabil 🙂

Punctele se vor strânge foarte greu de acum.. ce vad eu bun la OM este modul lui de a funcționa, ca un fel de plata pe net și faptul ca nu are comisioane.. poate nu încă.. ma refer la faptul ca poți avea banii instant in cont, daca ai de unde sa-i iei.. 

FLo1
#StarMember

BT-ul când a preluat cardul WIZZ de la BancPost a procedat exact la fel. 2-3 luni.... și bye-bye. Deci era ceva de la sine previzibil că se va întâmpla. Ca ”jucător” neutru cu OM, mi-a plăcut optimismul celor care sperau la puncte TY până dincolo de .... imposibil.

Jay
Campion certificat

Adica te-a distrat optimismul lor.. 😂

Eu am fost în expectativa.. ma asteptam ca nu va fi forever, dar, apreciez faptul ca au anunțat din timp si nu ne-au lasat pana pe 12 sa ne întrebam de ce nu apar punctele in My Orange 😁.. cel mai probabil, pana in 11 iulie, voi face cele 50 de puncte.. iar dupa, nu stiu dacă voi renunta la el, doar la numarul de tranzacții.. pe mine ma ajuta ce am spus mai devreme, faptul ca este vazut de alte carduri ca o plata pe net, carduri de pe care nu se pot face transferuri.. 

Daca nu vor schimba functionalitatile(plata furnizori in special) si nu vor introduce comisioane, si eu voi continua sa il folosesc. Economisesc destul timp la plata facturilor, nu mai e nevoie sa merg pe pagina fiecarui furnizor, plata se face rapid etc.

Asta poti sa o faci din orice aplicatie bancara.

Ma indoiesc ca nu vor introduce comisioane, e o banca, nu societate caritabila.

Jay
Campion certificat

Eu cred ca depinde și dacă vor sa lichideze de tot OM.. cred ca sunt șanse sa nu apară comisioane cu niste conditii minime.. vom vedea dacă vor fi niste condiții digerabile. 

Aplicatiile bancare au deja o optiune de "plata facturi".

FLo1
#StarMember

Da @Jay, pentru că există mai multe discuții deschise pe această temă si toți erau optimiști că programul merge mai departe. Deocamdată nu am văzut O SINGURĂ BANCĂ să prei un portofoliu și să ducă mai departe acel bussiness. Doar clienții, produsul a fost impus unul din portofoliul propriu.

BT-ul cu ”creditul WIZZ aferent cardului” (un fel de puncte TY convertite) a făcut un virament la WIZZ exact 2 luni, după care s-a descățat căruța și s-a schimbat cardurile, s-au modificat politicile.... TOTUL. Deci am trecut prin așa ceva, și acum fiind spectator la acest proces, de aceea ”m-a distrat acest optimism”. Ca idee ”next episode”: ”Câți dintre cei care au declarat că renunță vor renunța?”. 🙂

FLo1
#StarMember

Și ca să nu-mi spuneți ..... Nostradamus, am dat 2 luni la această tranziție, încă de la începutul lunii MAI 2024. Ca să vedeți aici.

Vezi ca a mai fost o nota de subsol la Pacea de la Paris din 1919 (aaa... stai asa, anul asta este Olimpiada tot la Paris?) prin care un nene (nu dam nume) zicea ca pacea nu va dura mai mult de 20 de ani... S-a inselat cu cateva zile.