anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acces gratuit la cea mai rapidă rețea 5G+ din România pentru clienții Orange și YOXO, pe toată verii

MCostel
Cunoscător

1000008100.jpg

Vara aceasta, Orange aduce din nou tehnologia de top mai aproape de clienții săi rezidențiali și de business și oferă tuturor celor cu un telefon compatibil acces gratuit la cea mai rapidă rețea 5G+/5G din România, până la finalul lunii august. Fie că fac streaming, își testează aptitudinile cu jocurile momentului sau aleg să lucreaze de la distanță, rețeaua 5G+ oferă clienților Orange o conexiune stabilă și cele mai bune viteze de internet mobil.

Astfel, în perioada 20 iunie – 31 august 2024, abonații Orange și YOXO, indiferent de pachetele de servicii pe care le utilizează, cât și clienții PrePay pot experimenta gratuit performanțele rețelei 5G+/5G.

În zonele cu acoperire, utilizatorii Orange vor avea parte de o experiență de conectivitate semnificativ îmbunătățită datorită performanțelor de peste 4 ori mai mari, oferite de rețeaua 5G+, ce aduce viteze de până la 1,5 Gbps versus cele 4G+ de până la 0,35 Gbps. Recent, Piteștiul a fost adăugat pe harta zonelor cu acoperire 5G+/5G, astfel că rețeaua Orange 5G+/5G este în prezent disponibilă în 39 de orașe din întreaga țară. De asemenea, numărul orașelor cu 100% acoperire 5G a crescut constant, acestea fiind: Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Ofertele verii Orange începând de la 3€/lună

Până pe 19.08.2024, cei care doresc să devină clienți Orange pot profita de ofertele de portare din această perioadă, cu discounturi de 50% și prețuri de la 3€/lună. De exemplu, clienții pot alege abonamentul Fun 6 cu 20 GB internet și minunte și SMS naționale nelimitate, acum redus de la 6 la 3€/lună sau abonamentul Fun 11, redus de la 11 la 5,5€/lună, care include internet 5G+ nelimitat, 5,96 GB în roaming SEE, nelimitat minute și SMS naţionale și în roaming SEE, dar și 300 minute internaţionale. Pachetul de portare este completat de ofertele la telefoane 5G și prețuri speciale la Buy-Back 5G.

De 50% reducere pot beneficia și clienții Orange Prepay care aleg să migreze la abonament. Detalii complete in magazine si pe orange.ro.

Mai multe oferte de neratat la telefoanele 5G sunt disponibile în cadrul ofertei “Hot Summer” care vine cu 300 reducere pentru HONOR Magic6 Pro, 100€ reducere pentru OPPO Reno11 F și Samsung Galaxy S23 FE sau 50€ reducere pentru iPhone 15.

5G+ pentru toți clienții YOXO și beneficii de neratat

Vara aceasta, performanțele rețelei 5G+ devin disponibile pentru toți clienții YOXO, care până pe 31 august au ocazia să experimenteze gratuit vitezele ultra-rapide de până la 1,5 Gbps. Astfel, cei care în prezent au abonamente de 9 sau 19 lei și care în mod normal au acces la rețeaua 4G+, acum vor putea accesa vitezele oferite de reteaua 5G+, în timp ce clienții cu abonamente de 39 lei care deja au acces la 5G, vor beneficia pe durata verii de un upgrade la 5G+. Acest beneficiu nu implică costuri suplimentare, singurele cerințe pentru accesarea rețelei fiind să aibă un telefon compatibil, care să fie setat să folosească rețeaua 5G și să se afle în aria de acoperire a rețelei Orange 5G+/5G. Informații complete sunt disponibile pe: yoxo.ro/5g/.

De asemenea, până pe 28 iunie, clienții noi și cei care activează un număr nou YOXO cu un plan tarifar de 19 sau 39 lei, primesc un bonus de 100GB cadou. Acest bonus poate fi activat timp de 4 luni de la primirea lui, iar internetul primit poate fi utilizat doar în România. Odată activat, bonusul este valabil timp 30 de zile.

50 Răspunsuri 50

Da, dar asta e si ideea. E viteza foarte mare, ceea ce inseamna ca si consumul de date (acelasi volum de date), se va face mult mai repede.

De asemenea, nu foarte multi sunt constienti cat de repede se consuma acel 1GB (gigabyte) de date, pe 5G. De-aia nu e tocmai ideal pe abonamente cu volum mic de date incluse.

Cu toate astea, daca esti constient de resursele pe care le ai si de vitezele pe care le poate atinge 5G-ul, n-ar trebui sa fie probleme.

E adevarat, nu vei face toata ziua teste de viteza. Dar, in functie de ce si de unde descarci, poti avea viteze mari si din alte surse (descarcarea datelor unui joc, de exemplu). Deci, nu trebuie sa faci doar teste de viteza ca sa ramai fara date. :)) Ideea e doar ca, orice volum de date ai avea inclus, el se va consuma mult mai repede pe 5G. Deci, ideal ar fi sa ai ceva mai mult inclus, ca sa nu ramai fara date.

Client Orange

@MCostel @arsradu am inteles ideea voastra cu volumul redus de date inclus, dar consider ca tehnologia nu ar trebui restrictionata de tipul de abonament utilizat. Cum ar fi ca autoturismele noastre ar limita viteza maxima in functie de cat combustimul bagam in rezervor (sau la ce procent incarcam bateriile lor) ?! 😄

Oricum, daca imi consum volumul de date am otiunea de a o reincarca, deci… am de ales. Acum, daca vreau sa ating vitezele oferite de 5G n-am de ales, decat sa trec la un abonament cu cost mai mare. 

Îți înțeleg punctul de vedere.

Însă nu alegi fun 6 sau yoxo 9 Ron pentru datele mobile oferite.🙂

Sigur, nu datele mobile oferite a fost prioritar la alegerea mea, insa aceasta nu exclude ca in unele situatii n-as aprecia daca as putea descarca un atasament dintr-un email putin mai repede. 😉

De aceea Orange oferă acces tuturor clienților.

Însă clienții vor trebui sa fie atenți la consumul de date.

Da, ofera… momentan pana 31.08.2024 😄

Marketing!🙂

Da, foarte corect. Asa e. E normal sa fie alegerea clientului daca vrea sa-si consume toate datele in felul asta. Total de acord. 
Cel mai probabil la un moment dat va deveni ceva normal astfel incat toti clienii sa aiba acces 5G. Si as zice ca probabil nu mai avem mult de asteptat. 🙂

Client Orange

Eu mă refeream strict pentru cei care au 10-20 GB.

Însă având în vedere că există campanii gen Bonus Pocus / Pinata și la yoxo exista posibilitatea alegeri unor extraoptiuni de date putem ajunge la concluzia că se merita aplicata aceasta oferta pentru toți clienții.🙂

Bobo12
Junior entuziast

Ce 5 G an județul Neamț la 13 km de Piatra Neamț  la Orange nu merge nici 4 G ce 5 G 

Foarte neplăcut având în vedere că 3G se va închide probabil că va fi doar semnal 2G.

Ne vom întoarce la funcția clasica a telefonului.🙂

Bobo12
Junior entuziast

Daca suni la Orange ei spun că totul merge perfect dar semnal 4 G foarte slab ori afara ori an interior nu este nici o diferență la semnal problema cu semnalul persista de prin anul 2019 

Sa înțeleg că ai făcut sesizări însoțite de teste făcute în zona.

Bobo12
Junior entuziast

Semnalul 4 G la Orange an afara orașului piatra Neamț este foarte slab și an interior și exterior 

Nu exista in zona un furnizor care să aibe un semnal mai bun.

Ai putea folosi un telefon dual sim