anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SkyShowtime - o alternativa mai ieftina decat Max

arsradu
#StarMember

Salut,

Daca sunteti dintre cei care nu doriti noul pachet Max cu reclame, la pretul de 4.99 Eur/ luna, si 6.99 Eur fara reclame, trebuie sa stiti ca exista si alternative mai ieftine.

Astfel, Sky Showtime propune un abonament Standard Plus, Full HD, cu vizualizare simultana pe doua dispozitive, si fara reclame, la 5.99 Eur, iar varianta cu reclame, la 3.99 Eur/luna.

arsradu_2-1717423014038.png

Aveti link aici.

Cum vi se pare noua oferta? Aveti deja unul dintre pachetele Sky Showtime? Il recomandati? Dupa aceste preturi, veti renunta la Max in favoarea unui pachet din oferta lor?

Sunt curios ce parere aveti, in comentariile de mai jos. 🙂

 

 

Client Orange
14 Răspunsuri 14

MCostel
Explorator

Digi a semnat un parteneriat cu Sky showtime și va veni cu oferte unice în următoarele luni.

De asemenea oferă acces gratuit pentru clienți până pe 15 iulie când probabil vor veni cu o noua oferta .

https://www.digi.ro/skyshowtime?promo_name=sky-showtime&promo_content=banner&_gl=1*1n0bj48*_ga*NDI0O... 

Poate și Orange va lua exemplu.

Concurenta este întotdeauna benefica.🙂

Foarte interesant! Nu stiam de asta!

Acuma, daca acel contract este exlusiv cu Digi, putin probabil ca Orange sa aiba ce face. Dar.....poate vine cu o noua oferta si un nou parteneriat cu (HBO) Max, zic si eu. O sa fie interesante urmatoarele luni, cu siguranta. :))

Client Orange

Măcar pachetul hbo standard fara reclame la un preț redus.🙂

Valabil și pentru Digi care oferă același pachet cu reclame 

Da… Nu stiu, mie mi se pare cel putin ciudat sa ceri si bani si sa dai si reclame. :)) Parca nu prea merge. Dar poate ideea a fost tocmai de a “promova” si mai mult pachetul mai scump. Ceva de genul: stim cat de mult nu va plac reclamele. Asa ca, daca cumva vi se pare mai avantajos sa primiti reclame si sa platiti si o taxa lunara pe langa asta, fine by us. :)) Daca nu….7 eur/luna si va lasam in pace.

Mi se pare un pic cam…strans cu usa. Adica, da, binenteles ca nu te pune nimeni sa accepti. Nici varianta cu reclame, nici cea fara. Dar…in momentul in care alternativa este asta (5 Euro + reclame)…parca mai bine suna 7 euro fara reclame. Si sunt sigur ca cine a venit cu ideea asta geniala stia foarte bine cum sa exploateze aversiunea oamenilor pentru reclame.

Client Orange

Da, la Digi avem acces atat la canalele SkyShowtime, cat si la aplicatia de streaming. Am inteles ca la canale vom avea acces in continuare gratuit toti cei care  avem abonament de cablu digital. Nu prea ma uit la filme online, SkyShotime am vazut doar 2 filme, pe care voiam sa le vad cand au aparut in cinema. Asa ca nu am abonament la Netflix, HBO etc...            

FLo1
#StarMember

Când există streaming gratuit să recomand streamingul plătit? Poate atunci când "voi fi plătit" hihihi..... Până atunci, nu recomand streamingul plătit, pentru că există alternative la reclame și abonament de streaming pentru care nu am timp.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

SkyShowtime este o alternativă atât timp cât oferă ceva similar.

Sincer, l-am reactivat pentru următoarea perioadă deoarece:

  • The A team 
  • Columbo
  • Verdict: crimă

Ar mai fi câteva, dar la un moment dat te cam saturi. 

Asta e problema tuturor platformelor de streaming: toate sunt incomplete. Nu ai niciuna in care sa gasesti toate serialele si filmele pe care ai vrea sa le vezi. Unele pentru ca sunt produse de platforma respectiva (vezi Netflix, HBO, etv), altele pentru ca nu au drepturi de redifuzare in anumite zone geografice (probabil pentru abonamentele noastre care, comparativ cu alte tari, sunt totusi mici).

Ideea e ca pentru a avea acces la toate filmele/serialele, trebuie fie sa te subscrii la toate platformele, ceea ce inseamna si foarte multi bani dati lunar pe ceva ce poate nici nu vei avea timp sa vezi, fie...sa gasesti variante alternative.

Si da, binenteles ca exista si alternative gratuite. 🙂 Nu "oficiale", dar cu siguranta gratuite.

Client Orange

Când majoritatea erau pe aceeași platformă (HBO sau Netflix), era bine. Dar când au înțeles că pot rămâne cu mai mult pe propria platformă... parcă s-a fragmentat prea mult piața. 

Dan_21
Junior entuziast

Așa este,ai dreptate!

Dan_21
Junior entuziast

Te saturi să plătești probabil,nu de vizionat filme! Bănuiesc și eu!!!

mihai_13
Maestru

deja vizionez cele doua canale pe Digi acum gratuit pana pe 15 iulie si 'sigur' ma voi abona la unul dintre cele doua pachete  deoarece mi se pare foarte interesanta oferta de seriale si filme (este altceva fata de hbo sau netflix)  .. acum sa vedem cu ce oferta "subventionata" vine Digi  , sigur vor avea o oferta mai ieftina decat abonarea directa .

Razvan
#StarMember

Deocamdată am acces la Max gratuit prin pachetul maxpack la 15 lei de la Digi, Showtime gratuit până la sfârșitul lunii curente. De când am acces gratuit la showtime am tras pe dreapta pachetul Netflix de 10 euro.

Dan_21
Junior entuziast

Am SkyShowtime la 1,99 €