la 08-11-2022 01:56 PM
Buna ziua,
Unde/cum/ce pot sa fac ca sa ma pot conecta, in orice browser, pentru vizualizare servicii: telefonie fixa, chrome cast, televiziune, internet, asta dupa 31 octombrie?!
la 08-11-2022 03:28 PM
Nu stiu ce presupune munca de moderator, dar, intre timp, am sunat la numarul 300(intrucat sunt client si de telefonie mobila Orange), dar nici aplicatia de pe telefon nu functioneaza pentru logarea pentru serviciile fixe si nici pe vreun browser, nu functioneza. Deci, raspunsul tau ar fi trebuit sa vina, dupa ce, anterior te-ai fi interesat la Orange sau Telekom, sau whatever se mai numeste acum, ca nici voi nu sunteti sa faceti o aplicatia unitara care sa deserveasca absolut toti clientii: si cei de telefonie mobila, dar si cei de servicii fixe!
la 08-11-2022 02:28 PM
la 08-11-2022 03:28 PM
Nu stiu ce presupune munca de moderator, dar, intre timp, am sunat la numarul 300(intrucat sunt client si de telefonie mobila Orange), dar nici aplicatia de pe telefon nu functioneaza pentru logarea pentru serviciile fixe si nici pe vreun browser, nu functioneza. Deci, raspunsul tau ar fi trebuit sa vina, dupa ce, anterior te-ai fi interesat la Orange sau Telekom, sau whatever se mai numeste acum, ca nici voi nu sunteti sa faceti o aplicatia unitara care sa deserveasca absolut toti clientii: si cei de telefonie mobila, dar si cei de servicii fixe!
08-11-2022 04:19 PM - editat 08-11-2022 04:20 PM
Îmi pare rău pentru această situație și pentru că nu te-am putut ajuta.
Te rog pe viitor să descrii mai pe larg, cu mai multe detalii problema/ problemele cu care te confrunți. Dacă ceva nu funcționează sau întâmpini erori, este bine să atașezi și capturi de ecran pentru a putea înțelege exact despre ce este vorba și, dacă este cazul, să transmitem mai departe colegilor noștri pentru verificări suplimentare.
Este deasemenea recomandat să menționezi de la început dacă ești client Orange sau Orange Romania Communications sau ambele.
Mulțumesc pentru feedback și te așteptăm să revii când situația se va fi remediat.
la 11-11-2022 01:35 PM
@Xantes, s-a rezolvat situația? Te-ai putut conecta în contul tău?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor