anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Stilul paginilor fix.orange.ro este dezordonat!

Anonim
Neaplicabil
Elementele (scrisul, imaginile etc) nu se incarca cum ar trebui pe fix.orange.ro. Stilul paginilor este dezordonat. M-am gandit ca este de la mine, am facut curatenie in browser Edge -PC- (sters cookie, cache etc, am oprit toate extensiile ) degeaba rezultatul este acelasi! Am verificat si in alte browsere Chrome, Firefox editie mai recenta si se vede la fel! Mentionez ca nu am adblocker pentru reclame instalat (stiu ca uneori mai fac astfel de probleme). Pana acum nu am avut astfel de probleme! Pun si o captura gif sa vedeti cum arata una din pagini! (sunt afectate si paginile care arata datele din cont),
4 Răspunsuri 4

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut! Ești cumva logat în contul My Orange sau My Orange Fix? Pare a fi o eroare care apare după logare și accesare homepage. Vom transmite colegilor.

Anonim
Neaplicabil
Logat am fost pe Orange Fix, insa logat si nelogat se vede la fel! Cred ca undeva e o problema pe la scripturi ca vad ca jumatatea de jos a paginilor sunt incarcate corect! Poate mai intra alti colegi de forum sa ne spuna la ei cum se incarca pagina! Am uitat sa specific ca pe alte siteuri nu exista nici o problema de genul acesta! (chiar si pe https://www.orange.ro totul se vede normal doar pe subdomeniul fix..orange.ro se vede asa.

Anonim
Neaplicabil
S-a rezolvat! Vad ca a revenit totul la normal, nu stiu daca ati intervenit la ora asta in urma sesizarii mele, s-au a fost doar o problema temporara (poate s-au facut lucrari de mentenanta la site la ora respectiva)!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Pare un bug...sau cel putin o problema temporara. Posibil sa se fi facut ceva modificari de curand. La momentul postarii, pot sa confirm ca site-ul pare sa arate si sa functioneze normal (Safari, MacOS).
Client Orange