anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare descarcare tabel analiza apeluri

STE2023
Începător

Buna ziua.

De ce nu mai pot fi descarcate iarasi detaliile convorbirilor in format .xls? apare doar primul sheet, iar cel de-al doilea cu apelurile efectuate nu. 

13 Răspunsuri 13

DanielaH
Moderator

Salut, @STE2023!

Ești client Orange Romania Communications? Poți atașa, te rog, o captură de ecran?

Dacă vrei putem verifica și noi situația cu colegii noștri. Ne poți oferi codul de abonat? Mulțumim.

Pentru luna trecuta am reusit sa descarc. dar in ultimele 3-4 luni...ba merge, ba nu merge. nu apare al doilea sheet cu detaliile convorbirilor, ci doar datele de facturare

Buna dimineata.

Sa inteleg ca inca nu s-a rezolvat problema tehnica, ce dureaza de peste 6 luni de zile....in fiecare luna, doar daca am noroc reusesc sa descarc acest desfasurator. Si nu este normal ca de fiecare data sa intampinam aceasta problema. Din cate vad, nu sunt singura care se plange din cauza asta.

DanielaH
Moderator

Salut din nou!

Colegii ne-au confirmat că, într-adevăr, sunt probleme la descărcarea detaliilor de pe cel de-al doilea sheet. Situația este cunoscută și se lucrează la remedierea ei. Mulțumim pentru înțelegere.

Aveti idee ce inseamna " se lucreaza la remedierea ei" si cat vad dura? totusi, se intampla acest lucru frecvent.  Va multumesc.

 

 

 

 

Din păcate nu avem un termen estimativ pentru remediere, dar vă vom ține la curent când vom primi updates.

Nu se remediaza . Cei de la serviciu clienti ne pune sa facem o cerere sa o primim prin posta pt suma de 30 de lei. 

Salut, @Iulia4 ! Ai încercat descărcarea convorbirilor detaliate din My Orange și nu ai reușit?

Din aplicatie o descarcam in fiecare luna . Dar acum nu merge. Iar la serviciul clienti au zis ca ma ajuta dar trebuie sa achit 30 de lei si o trimit prin posta. Eu am activata factura electronica .

Ne dorim să verificăm și noi situația contului. Pentru asta, te rugăm să ne trimiți numărul în cauză printr-un mesaj privat.

Iulia4
Începător

Buna . Ai reusit sa descarci analiza apelurilor? La mine tot nu functioneaza

Buna. Din pacate, nu s-arezolvat nimic. este absurd sa ti se raspunda ca se lucreaza la remedierea problemei dar nu se face nimic.

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Ne pare rău pentru această situație.

Vă asigurăm că problema este investigată de către colegii noștri. Din păcate nu avem momentan un timp estimat de rezolvare. Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.