anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Din cauza schimbarilor voastre aiurea in My Orange NU stiu ce am de plata!

Elyan
Junior

Mulțumesc, "Orange", că m-ați pus din nou într-o situație jenantă! 😡 Incă nu știu ce am de plătit la factură! Am fost client Telekom, m-ați preluat, iar acum ne-ați migrat către My Orange (oficial)! În noul My Orange am ajuns să am în cont două facturi cu două referințe (daca asta inseamna "Ref"), deși până acum am avut o singură factură și o singură referință)! Sunt atât de nervos încât nici măcar nu mai pot scrie! Rezolvați problema cât mai urgent, altfel 100% fac reclamație la ANPC pentru că m-ați pus în postura de a nu ști ce factură să plătesc! Dacă plătesc suma totală pe o factură, o să apară pe cealaltă referință că nu am plătit! Pe Facebook am scris un mesaj privat și am sentimentul că a fost degeaba, presimt că nu  rezolvați nimic, iar data scadenței se apropie, iar eu nu știu ce factură să plătesc! Cu o factură mai veche cred că nu mai pot plăti, deoarece ați schimbat codul de abonat! ( și cu toată încurcătura asta, nu mai înțeleg nici cât trebuie să plătesc). Doamna sau domnișoara Denisa a răspuns: "Ne interesăm și revenim către tine," în loc să spună: "Rezolvăm și revenim către tine." Am cerut soluții, nu răspunsuri la întrebări. Totul este un haos în My Orange, iar ultimele facturi (deși ar fi trebuit să fie una singură) sunt la fel de haotice. Căutați pe Facebook mesajul privat de la "Elyan Nikolaos", acolo am oferit toate detaliile despre probleme!

16 Răspunsuri 16

delfinas
#StarMember

Email sau sms, in care sa scrie cat ai de plata, nu ai primit?

In astfel de situatii, rezolvarea nu o gasesti pe FB sau aici, ci pe chatul My Orange sau la 300.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Vezi ce se afișează în My Orange concret și comunică din nou cu ei. Noi, aici, suntem tot clienți ca și tine, în mare parte.

Îmi pare rău pentru situația neplăcută și sper să se rezolve cât mai repede posibil!

DanielaH
Moderator

@Elyan, ne poți oferi, te rog, codul/ codurile de abonat și un număr de telefon de contact? Vom ruga și noi colegii să verifice.

V-am lasat datele in mesaj privat! 

Mulțumesc frumos! Am primit detaliile și le voi transmite colegilor.

Apropo in loc de anexa detaliata apare aceasta eroare: {"status":500,"errorCode":"SVC01","message":"org.springframework.web.util.NestedServletException: Request processing failed; nested exception is ro.tremend.myaccount.service.exception.IfdServiceException: Documentul solicitat nu este disponibil pentru descarcare.","variables":null} Cereti colegilor sa verifice tot contul ca sunt o gramada de nereguli pe el si sa corecteze tot ce trebuie corectat! 

Elyan
Junior

Mi s-a raspuns pe facebook iar din raspuns se  intelege ca eu trebuie sa raman in continuare BATAIA DE JOC a companiei ORANGE! Ati facut aiurea niste facturi separate desi eu nu am cerut acest lucru, mi s-a spus sa platesc cu oricare factura din cele doua. Eu o sa platesc cu una dintre cele doua facturi suma totala care apare pe o singura factura la PayPoint dar daca banii NU va intra in conturi si dupa plata nu apare suma in cont ca platita, apelez la ANPC fara ezitare! Daca era o persoana in varsta ce facea, cand vedea doua facturi? Va spun eu, le platea pe amandoua adica platea suma dubla! Cu asta m-am lamurit, ORANGE nu a simplificat NIMIC lucrurile, ba mai mult le-a complicat! NU va asteptati ca sa prelungesc contractele, NU asteptati sa mai recomand altora ORANGE. 😡

Elyan
Junior

Și mai am ceva de spus: observ că nu aveți nicio intenție să rezolvați problema/problemele sau să oferiți explicații! Nu ați clarificat de ce ați separat serviciile, fiecare cu propria factură, migrarea de la Orange Fix la Orange oficial nu este un motiv. Ați realizat migrarea mea de la Telekom la Orange Fix, dar nu ați procedat la fel. În trecut, primeam o singură factură pentru ambele servicii. De asemenea, nu văd să menționați că această problemă va fi remediată măcar de luna viitoare! Las’ că rezolv eu problema în locul vostru, în felul meu – renunț la telefonia fixă și astfel o să aveți o singură factură de facut, pentru un singur serviciu. (Iar dacă mă gândesc mai bine, după ce expiră contractul pentru internet fix, renunț și la acesta, ca să nu mai fie nevoie de nicio factură). Consider că sesizările mele NU au fost soluționate! NU ați explicat de ce pe factură apare că mi-ați oferit Wi-Fi 6, deși eu folosesc un "GPON EchoLife HG8247H" de pe vremea Telekom (nu am nevoie de un GPON nou, sunt foarte mulțumit de cel pe care îl am, însă vreau să fie trecute informațiile corecte în facturi, nu minciuni). NU ați răspuns de ce pe factură scrie "Factura Internet și TV", când eu NU am niciun serviciu "TV" de la voi, ci doar "Internet și voce fixă". Compania voastră a comis multe greșeli! și din ce observ, NU dorește să le remedieze și NU dorește să răspundă la întrebări. Un astfel de comportament nu am întâlnit la nicio altă companie până acum. Ca să vă simțiți mai confortabil, aflați că mi-am plătit factura (cu una din cele două facturi, așa cum mi-ați comunicat să procedez) ca să vă puteți lua salariile la timp. "Le meritați" din plin.

DanielaH
Moderator

@Elyan, situația ta este în continuare în atenția colegilor noștri. Îți recomandăm să aștepți răspunsul lor legat de clarificare și soluționare. Mulțumim pentru înțelegere.

Ca să vedeți cât de anapoda au făcut lucrurile angajații Orange sistemul! Am plătit 50 de lei, aveam de plată 49,19 lei. (de obicei  in ultima vreme am avut  de plătit în sub 53 de lei pentru ambele servicii, dar cu suma rămasă de luna trecută, cam aceasta este situația.).  Acum văd că apare cu minus, dar TOTAL AIUREA, adică "-0,81 RON din "Ultima factură: 20,91 RON", (Iar în cealaltă referință era 31,35 RON, dar nu s-a mai scris nimic, deși plata s-a făcut și pentru cea mai mare din suma respectivă). Cred că nici voi nu înțelegeți ce spun, la fel cum și eu mă străduiesc din răsputeri să mai înțeleg ceva!   Un sistem mai prost conceput ca acesta NU am văzut în viața mea! Consider că mi-am făcut datoria de client, mi-am plătit factura, iar faptul că voi aveți sistemul făcut aiurea e numai vina voastră! NU faceți prostia ca luna viitoare să mă obosiți iar cu nu știu câte facturi în cont și cu nu știu cate referințe! V-am spus ce fac și mă țin de cuvânt! Doresc o singură factură (o singură referință) pentru ambele servicii, așa cum am avut înainte să faceți aceste schimbări deloc înțelepte! Sunt curios să aflu de ce ați procedat astfel (cu doua referinte..), de ce apar pe factură lucruri fictive (cum ar fi "Wi-Fi 6" sau de ce scrie pe factură "Factura Internet și TV"). Nu o să vă răspund la telefoane! Pur și simplu nu pot discuta cu voi la telefon după stresul cauzat! Aveți în My Orange adresa de email, sau îmi scrieți aici în privat, sau pe Facebook!

Elyan
Junior

Deși v-am făcut mai multe sesizări, inclusiv aici pe comunitate, pe subiectul „Din cauza schimbărilor voastre aiurea în My Orange NU știu ce am de plată!” și pe Facebook, după o lună au fost emise TOT două facturi. Dacă aveam 15 servicii, primeam câte o factură pentru fiecare? Am făcut acest subiect separat pentru că pe cel subiect anterior nu ați mai scris nimic,  nici în privat, nici pe Facebook, NICI PE EMAIL, deși am cerut lămuriri și rezolvarea problemei! Vreți reclamație la ANPC?, Vă fac!  (nu sunteți primii împotriva cărora fac reclamații la ANPC pe bună dreptate (nu că aș fi prea dornic să fac astfel de reclamații). Observ că ați închis și formularul de pe site, așa că nici măcar nu am unde depune o reclamație scrisă. Nu veniți cu ideea de a suna la telefon, pentru că îmi este efectiv silă să mai vorbesc cu voi astfel, după câți nervi mi-ați făcut în ultima vreme și văd că aveți de gând să continuați.. Chiar nu sunteți capabili să rezolvați o problemă creată tot de voi? Nu mai pot să vă vorbesc frumos, respect regulamentul, dar am tot dreptul să vă vorbesc acid când văd atâta batjocură la adresa mea din partea voastră!

Salutare!

Îmi pare foarte rău pentru problemele întâmpinate, dar noi, aici, în Comunitatea Orange, suntem în mare parte tot clienți, ca și tine! 

Te sfătuiesc să le scrii din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alegi transfer operator, după care expui problema/ problemele. De asemenea, poți să le scrii în Chat Djingo  .

În Comunitate, dacă nu a preluat nimeni de la Orange solicitarea ta și să îți răspundă, înseamnă că pur și simplu a fost o scăpare.

Este bine că ai scris din nou, îți înțeleg supărarea și sper să fii ajutat acum!

Baftă!

Încă o dată demonstrați că sunteți penibili. Am verificat emailul acum și am văzut că mi-ați trimis un mesaj, în mare parte inutil. Am scris un răspuns către aceeași adresă, dar apare „Customer NoReply”. Adică îmi trimiteți un email și eu nu am cum să vă răspund? Nu e asta cumva încă o bătaie de joc? Care este adresa de email la care vă pot trimite un mesaj? dacă adresa customer@orange.ro  este NO REPLAY? Așa cum spuneam, pe site formularul de contact a fost închis, iar adresele de email nu apar la datele de contact. Eu NU am smartphone ca să pot instala aplicația și să vă scriu de acolo! Habar nu am daca raspunsul catre customer@orange.ro a ajuns la voi! În acest caz, nu-mi rămâne decât să fac o reclamație la ANPC, deoarece, pe lângă faptul că creați probleme clienților, ne restrângeți și modalitățile de contact prin care putem scrie.

Nu e aia adresa. 

La noi, te răstești de pomanǎ, pentru ca suntem clienți ca si tine. 

Daca vrei sǎ faci o sesizare, o faci aici: e-mail la adresa: reclamatii@orange.ro

Conform: Cum ne trimiți reclamația ta?