anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum introduc un nou numar de telefon in aplicatia My Orange in conditiile de nevalidare

natally_palinca
Începător

Cum introduc un nou numar de telefon in aplicatia My Orange in conditiile in care imi spune „numarul introdus face parte din serviciile preluate de ...telefonie. Pentru a-l gestiona foloseste contul ... ” Ideea e ca nu gasesc nicaieri in aplicatie al doilea cont aferent numarului pe care incerc sa il gestionez in aplicatie.

33 Răspunsuri 33

Am schimbat din nou parolele. Sunt diferite. Pt numarul cu "probleme"  situatia este aceeași: "numarul introdus face parte din serviciile preluate...pt a_ l gestiona foloseste contul tău my... sau creează un cont nou. Deocamdata vei avea doua conturi separate"

Razvan
#StarMember

Numărul nou introdus este pe rețeaua Orange? Practic tu ai două conturi acum, unul orange fix și ORO.  

Da. My orange fix era cel care acum îmi da bătaie de cap. Orange e și cel introdus azi 

Cel ORO nu ma lasă s^ l vad deloc.  La un moment dat, pe laptop, am reușit sa vad plățile dar fără a afisa numarul (simple sunt pt nr preluate de la telekom). Dar nu mai dau de ele

Care o fi parola codului de abonați? 6 cifre din seria și nr carte de identitate

@natally_palinca, ai reușit să introduci numărul în contul My Orange? 

Da, parola este formată din cele 6 cifre ale numărului cărții de identitate.

NU AM REUSIT!!!! IMI SPUNE ACELASI LUCRU: NUMARUL INTRODUS FACE PARTE ....

Îmi pare rău :((

Ne poți trimite în mesaj privat ambele coduri de abonat și numărul/ numerele de telefon? Putem ruga și noi colegii să verifice situația ta.

Pe o adresa de mail? Sau unde as putea trece cele doua coduri de abonat?

Incerc sa imi sterg codurile de abonat din mesajele vizibile tuturor si nu reusesc

Apeși săgeata din postarea ta și editezi răspunsul.

2146.jpg

Am facut asta de cateva ori, dar chiar si acum, deruland mesajele, imi regasesc codurile in meajul editat

După editare trebuie sa apeși butonul postare

2148.jpg

In locul codurilor scrie altceva ce să conțină 20 de caractere.

Evident am apasat. Dumneavoastra vedeti in mesaj codurile de abonament?