anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Adaugare numar in My Orange fix

CostelModan
Începător

Am o problema ce persista cam de un an si "Operatorii' nu-i dau de cap!

Salutare portocaliilor, am o problema ce ma duce repede catre lumea nebuniei. Anume: incerc sa ma loghez in aplicatia My Orange cu numarul de telefon si nu reusesc sa o fac sau cel putin apare ...Nu este valid (numarul) mentionez ca pana asta iarna eram la Orange Rom. Comm (OROC). Apoi am inteles ca cei de la...au trecut la My Orange. Bun..inca nu am dat de cap. Eu zic ca nu se poate loga cu un numar reportat din alta retea...toate bune pana platesc factura apoi incepe iar cu problema autentificarii nume\ parola samd. Bai grozavilor care ma sunati si ma pasati la alt departament ...Faceti un lucru ca lumea ca de aia luati banii de pe urma noastra,, va mai dau un ultimatum...am 4 abonamente la voi,,ma voi reporta in alta parte...numai sa nu mai vad neputinta voastra.

1 Soluţie acceptată‚

dragosbrm
Cunoscător

Salut! Sterge contul făcut. Trebuie creat pe pagina my orange fix, nu my orange. Practic, nu te lasă să asociezi numărul cu contul pentru că nu ești client oro ci oroc. Uite aici link-ul de unde poti crea contul https://fix.orange.ro/registration/cont-nou-myaccount/

Aștept răspuns dacă a functionat. Cel mai bine ar fi să-l faci cu o adresă de pe care nu ai mai făcut conturi orange/ oroc ca să nu mai intervina probleme și dupa ce le stergi pe cele vechi poti să schimbi adresa de mail in contul cel nou cu cea principala

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Daca ai deja un cont my Orange, de ce nu te loghezi cu adresa de email și parola?

Odata ce ești în cont poți asocia cate numere vrei.

CostelModan
Începător

Salut Mihai.contul este depe vremea OROC...ca sa-ti dai seama.insa nu stiu ce blocheaza acest cont(al meu)astazi am fost pe bd.Mihalache la un partener Orange,unitatea chiar langa cimitirul evreiesc,am stat acolo cu un operator al centrului sa-mi rezolve situatia....ce crezi..nimic.a capitulat acel om al sistemului de relatii si ce mai are acolo ca functie de conducere..in concluzie;ma loghez si apare ca INVALID!

Ne poți arăta un screenshot cu eroarea?

Screenshot_20250127_214908_My Orange.jpg

 așa  apare indiferent  ce parolă  schimb

Screenshot_20250127_214908_My Orange.jpg

Screenshot_20250127_153540_My Orange.jpg

 mai am și cu contul de abonat

Din ce se vede, nu te lasă să adaugi/asociezi numărul contului.

O posibilă cauză este faptul că numărul este asociat unui alt cont.

Este posibil ca contul vechi Orange communication (my Orange fix) sa nu fi fost șters și de aceea nu te lasă să adaugi numărul in acest cont.

Ai folosit aceași adresa de email pentru ambele conturi (my Orange/my Orange fix)?

CostelModan
Începător

Culmea...acum apare ca;numele de utilizator pe care l-am introdus nu este disponibil,imi cere sa aleg un alt nume...morr

php_gpt
Junior

Am pățit la fel în urmă cu mulți ani, mi-au șters contul, am făcut altul și gata. 

dragosbrm
Cunoscător

Salut! Sterge contul făcut. Trebuie creat pe pagina my orange fix, nu my orange. Practic, nu te lasă să asociezi numărul cu contul pentru că nu ești client oro ci oroc. Uite aici link-ul de unde poti crea contul https://fix.orange.ro/registration/cont-nou-myaccount/

Aștept răspuns dacă a functionat. Cel mai bine ar fi să-l faci cu o adresă de pe care nu ai mai făcut conturi orange/ oroc ca să nu mai intervina probleme și dupa ce le stergi pe cele vechi poti să schimbi adresa de mail in contul cel nou cu cea principala

Gata,pot spune ca ti-am urmat instructiunile pas cu pas.Dezinstalat contul apoi facut un alt cont insa pe Orange fix.vad ca merge aplicatia asa cum este.Multumesc @dragosbrm..si celorlalti colegi portocalii :)))

Salut,

Daca te-a ajutat răspunsul dat de @dragosbrm atunci îl poți marca ca și soluție pentru a putea fi de folos și altor membri.

O zi frumoasa!

Ma bucur ca te-a ajutat raspunsul meu! Oricand mai ai nevoie de ajutor, te asteptam!