anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreti un program nou Buy Back cu valorificare in magazinul online?

RafaHelper
#StarMember
Am vazut discutiile despre actualul program Buy Back de la Orange si eu unul sunt nemultumit de el.
As vrea un program nou in cadrul caruia sa poti duce pana la 5 telefoane in magazin si sa primesti vouchere atat pentru magazine fizice cat si pentru magazinul online valabile la prelungire. Iar voucherele sa fie cumulabile pentru noua achizitie. De exemplu am foarte multe telefoane mai vechi acasa pe care as vrea sa le valorific si in acelasi timp sa stiu ca vor fi reciclate.
Ce parere aveti?
26 Răspunsuri 26

Neaplicabil
de acord,foarte buna idee,si eu m-am dus in magazin cu vreo 4 si m-am intors cu ele acasa. daca nu le vor,le desfac eu pentru proiecte amuzante,dar ideea este ca in america,si nu mai stiu unde si in europa,sunt centre de colectare,si terminale unde scanezi telefonul sau tableta si primesti bani pe ele. am in pod calculatoare,tablete,monitoare,nu am ce face cu ele,nu am unde sa le repar/recuperez ceva din ele,le folosesc ptr proiecte 🙂 gen laser,lupa,etc dar este pacat ca nu se colecteaza,de exemplu asa cum duci la buy back 1 telefon, la cumparat unul nou sau la inceput de abonament(nu stiu la care se incadreaza), duci 1-2-10,iei un voucher si iei de ex casti,boxe,huse,etc pentru ca niciodata accesoriile nu se vand in ritm masiv. @razvan,nu stiu unde ai vazut ca te poti duce cu 3,mie mi s-a primit 1. de ce sa le aruncam,cand pot fi reciclate? da,sunt foarte de acord. @Ascary,foarte foarte frumos,bravo! noi nu avem lucruri de ultima generatie,si care stau in pod sunt decedate. am incercat sa dau telefoanele bune unora care se plangeau ca nu au si le trebuie....si dupa cateva zile le-am primit inapoi...probabil sperau nu la ceva functional ci la ceva de ultime generatii. dupa cateva experiente de astea,am jurat ca nu mai fac. cu multi ani in urma am dat unui tanar,elev,un 486 cu monitor cu tot,si a fost asa de fericit! asa se merita,dar altfel,nu.

Vio73
#StarMember
Sunt și centre speciale de colectare deșeuri, dar nu primești mai nimic pe ele. Am văzut de exemplu, sume ridicole, de genul 0,12 lei/kg la un pc sau televizor sau 0,21 la o mașină de spălat ( parcă). La prețuri din astea, nici nu merită să te deplasezi cu ele.

RstdWoo
Cunoscător
Valoarea primita prin buyback este extrem de mica. Nu vad beneficiul acestui serviciu, decat in cazul in care producatorul, gen Huawei sau Samsung da un bonus, si tu sa duci un telefon vechi pe care chiar sa nu il mai poti vinde altundeva. Dar, de ex, sa dau un S10 pentru un S11, cand apare, nu e afacere tocmai din cauza pretului mic platit de Orange pe terminalul uzat.

Vio73
#StarMember
Așa este. Cred că rentează doar dacă dai un telefon vechi, care nu-ți mai este de folos.

Ascary
Campion certificat
Nu trebuie sa ne gândim doar la castiguri bănești. Reciclarea salvează natura,nu trebuie sa uităm asta.

Lua_ono
Junior
Ar fi foarte tare. Eu am beneficiat, cand prelungeam abonamentul, dar acceptau doar 1 telefon si voucherul era intr-o suma mica. Anul trecut la Neversea, faceau o campanie de reciclare si ofereau borsete cu casti, dar acum nu am mai vazut nicaieri, ocazia de a recicla.

Miha_Z
#StarMember
S-a acordat si anul acesta si am prieteni care mi-au confirmat ca au primit borsete si ochelari.

Tina
Cunoscător certificat
Da, confirm ca la Neversea s-au reciclat telefoane. Și s-au primit la schimb borsete și ochelari. Cu valoare simbolica, evident. Dar ce a fost frumos este faptul ca sunt făcute din materiale naturale și biodegradabile intr-o proporție foarte mare. Borseta este din bumbac 100% iar ochelarii din fibre de grâu in proporție de 60%. In plus, primesti un bilețel care te emoționează pana la lacrimi. Ce nu mi-a plăcut a fost faptul ca nu primeau alte componente in afara de telefoane. Nu trebuia sa se refuze reciclarea bateriilor și încărcătoarelor. Eu nu am reciclat pentru ca nu am avut telefoane, dar am primit cadou borsete si ochelari de de la o colega care a predat șapte telefoane.

Veres89
Junior
Si eu mi-as dori asta

iuiu88
Cunoscător
Ar fi o idee geniala, sub urmatoarele conditii : 1. Sa putem valorifica minim 2 telefoane vechi, pentru ca oricine are undeva uitate, prin sertare 2.Voucherele sa fie cumulative 3. Sa le putem utiliza atat in magazin fizic cat si online ( pentru ca uneori disponbilitatea online este mai variata decat in magazinul online, dupa cum as patit eu cu Orange Store-ul din Baia Mare ) Daca ar fi asa posibil, as fi super fericita si as fi aschie la magazinul Orange sa reciclez si sa am grija de mama natura si sa primesc un rasfat pentru asta. Posibila super initiativa !

Vio73
#StarMember
Din păcate, nu se poate decât cu unul. Am întrebat și eu acum vreo două săptămâni, când am achiziționat un A 20 și asta mi s-a spus, că primesc doar unul. Dar este important că se face și așa!

Mircea
Explorator
Din pacate, prin programul Buy - Back poti duce doar un singur telefon pentru a-l evalua, primi un voucher pentru el si a achizitiona altul. Pentru cei care nu avem buget pentru a achizitiona un telefon cu performante mai mari, ar fi bine sa ducem mai multe telefoane sa obtinem vouchere pentru ele, dar momentan alte firme au programe de reciclare in care se colecteaza mai multe telefoane si platesc o suma modica pentru ele pentru a proteja mediul.