anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Voucher pentru iphone 14

abuneialex
Junior

Buna !

Am achizitionat un voucher pentru achizitia unui iphone 14/14+/pro/promax dintr-un magazin Orange.Voucherul respectiv are o valoare de 120 euro + valoarea telefonului meu dar dintr-un anume motiv cand incerc sa comand un iphone 14 din magazinul online nu se aplica reducerea de voucher.Stiti sa fie vreo problema in aceasta privinta ?

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

@abuneialex: Bun venit în Comunitate. Recitește condițiile de utilizare ale voucherului. E posibil să fie valabil doar cu un abonament nou / prelungit pe 24luni. Adică nu la liber. Te așteptăm cu detalii despre utilizarea voucherului. Numai bine. 

Voucherul vreau sa il folosesc cu abonament nou pe 24 de luni !inca nu functioneaza.ideea e ca pentru orice model de iphone 14 nu reusesc sa aplic reducerea!am si refacut voucherul in magazin.voucherul specifica clar ca e pentru achizitia oricarui model de iphone 14

Salutare!

Să nu fie vreo steluță pe undeva, care să-ți permită doar în anumite condiții să-l folosești.

Totuși, poți pune o întrebare la adresa magazinonline@orange.ro și le dai un număr de telefon, poate primești ajutor. Eu așa făceam și mă sunau și mă ajutau.

Baftă!

Multumesc ! o sa incerc 😉

Vio73
#StarMember

Cu plăcere!

DanielaH
Moderator

@abuneialex, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?