la 02-04-2026 02:03 AM
Salutare! De cateva zile verific disponibilitatea pt un iphone 17 pro în magazinul orange online si vad că nu este în stoc, as dori să achizitionez unul. Stie cineva cam cat durează pana revine în stoc ?
02-04-2026 04:42 AM - editat 02-04-2026 04:59 AM
Salutare!
Ai putea sa le scrii pe adresa de e-mail magazinonline@orange.ro si sa intrebi acest lucru.
Între timp, poți accesa pagina produsului pe care dorești să-l achiziționezi, chiar dacă nu mai este în stoc, și să bifezi opțiunea „Anunță-mă când revine în stoc”. Astfel, vei primi o notificare imediat ce produsul devine din nou disponibil.
O alta varianta ar fi sa incerci sa mergi într-un magazin fizic si sa vezi daca au modelul respectiv in stoc. Stocul din magazinele fizice poate diferi de cel online.
O zi frumoasa!
02-04-2026 04:42 AM - editat 02-04-2026 04:59 AM
Salutare!
Ai putea sa le scrii pe adresa de e-mail magazinonline@orange.ro si sa intrebi acest lucru.
Între timp, poți accesa pagina produsului pe care dorești să-l achiziționezi, chiar dacă nu mai este în stoc, și să bifezi opțiunea „Anunță-mă când revine în stoc”. Astfel, vei primi o notificare imediat ce produsul devine din nou disponibil.
O alta varianta ar fi sa incerci sa mergi într-un magazin fizic si sa vezi daca au modelul respectiv in stoc. Stocul din magazinele fizice poate diferi de cel online.
O zi frumoasa!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor