anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot aplica voucherul samsung primit in urma unei precomenzi

Alecs-ufo
Junior

Buna dimineata. In urma precomenzii unui samsung fold7 am primit un voucher in valoare de 200eur pt achzitii de obiecte conectate samsung - ceasuri, casti, etc. 

Am primit voucherul insa nu il pot aplica pentru achizitia unui ceas. Ce as putea face?

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Campion

Salutare!

Contactează magazinul online prin email ( magazinonline@orange.ro ) sau prin chatul magazinului online pentru a verifica dacă este o eroare sau daca voucherul nu se poate aplica pentru acel produs.

Programul pentru chat este L-S 10-19

DanielaH
Moderator

@Alecs-ufo, de ce nu-l poți folosi? Primești vreo eroare? Ne-ar ajuta sa atașezi o captură de ecran.

Mulțumim.

FLo1
#StarMember

Salut. Dacă ai obținut voucherul conform regulamentului de aici, și nu este acceptat la achiziția unui ceas Samsung atunci este necesară contactarea unui reprezentant din magazinul online pentru remediere /activare. Îi poți contacta cel mai ușor prin chat, care apare chiar la accesarea secțiunii magazinului online Orange.  Te așteptăm cu vești bune.

Alecs-ufo
Junior

reducere: 0 lei si mesajul Voucherul introdus nu este eligibil pentru tranzacția aleasă. Introdu un alt voucher. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pot să apară și diverse erori pe cont.

Dacă știi sigur că ești eligibil, iei legătura cu ei din Chatul magazinului online ( aștepți să se deschidă o fereastră care te întreabă dacă ai nevoie de ajutor, după ce navighezi mai mult prin magazinul online) sau le scrii la adresa magazinonline@orange.ro.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Alecs-ufo, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația cu voucherul?

nu s-a rezolvat. explicatia: nu se pot achizitiona produse care sunt in "precomanda" sau modelel noi. se pot achizitiona doar modele vechi. desi nu este mentionat acest lucru in regulament

Alecs-ufo
Junior

Intre timp s-a rezolvat. Nu stiu cum, dar astazi a functionat

Ne bucurăm că s-a rezolvat și îți mulțumim că ai revenit cu confirmarea. Te mai așteptăm în Comunitate.