anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot sa portez un abonament Digi pe Fun 10 online ?

alchimistul
Junior
Salutare,
Am un abonament Digi pe care doresc sa il portez in Orange, beneficiind de oferta online cu Fun 10 redus la 8 euro. Din ce observ, am doar posibilitatea de a alege un numar nou din contul online. Cum pot beneficia de abonamentele online la promotie, fara achizitie telefon, dar pastrand numarul de Digi?
Mersi
8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Salutare! Din câte știu eu, nu poți porta direct online, ci doar să mergi într-un magazin Orange. Cred că poți obține și de acolo ceva discounturi! Detalii aici: https://www.orange.ro/abonamente/oferta-portare/?gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjwxb2XBhDBARIsAOjDZ3730OmubZ5ZjIMiHp4GUHrxsZrw8op3tQSMp5IbMJPwB9GBp4_bkX0aAgYHEALw_wcB Sigur, primești și acolo informațiile necesare. Edit: poți lăsa numărul de telefon in rubrica din josul paginii, în link-ul dat de mine și poate găsești o rezolvare mai simpla. N-am idee cât va dura și care e rezultatul, dar poți încerca. Succes!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Intrucat e vorba de o portare, care necesita o cerere scrisa semnata de tine, singura varianta este cu actul de identitate, intr-un Orange Shop.
Client Orange

alchimistul
Junior
Mersi pentru sfaturi. In Shop (nu Store) ei spun ca se poate porta, dar nu pot beneficia de oferta online, aceea fiind doar online, pentru noii abonati si numai pe 24 de luni. F*ck my life, 24 de luni pentru un abonament SIM only, nu mersi. Mai mult, numai online se da 5G la abonamentele ieftine, daca portez in magazin nu obtin decat oferta standard cu 4G la Fun 10. Zau daca le inteleg criteriile, un numar portat nu echivaleaza cu un client nou? Am solicitat sa fiu sunat de catre ei, de maine incolo se va intampla

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, un numar portat = un client nou. Asa e. Dar se pare ca cineva nu s-a gandit la varianta in care vrei sa faci asta online. Sunt si niste probleme de hartogaraie, cum ar fi acea cerere de portare. Dar sunt de acord ca ar trebui gasita o solutie pentru cazuri de genul asta... Daca te suna, sa ne spui si noua ce ai rezolvat. Sper sa se rezolve in favoarea ta. 🙂
Client Orange

Vio73
#StarMember
Poate găsesc o soluție și te rezolvă! Succes!

alchimistul
Junior
M-au sunat de la 0219890, suport comenzi online. Nu se fac decat pe 2 ani abonamentele la ei. Am cerut Fun 10 redus la 8, cu 5G inclus pe 6 luni si nu s-a putut. Nici macar la pretul standard de 10 euro nu au vrut sa-l ofere pe 6 luni. Cu tot respectul pentru ei, mi se pare defectuoasa strategia. Nu sunt vreun "mocangiu", n-am cerut 5G nelimitat la 2 euro sau altceva de genul. Pax vobiscum!

Vio73
#StarMember
Din păcate, cam așa stau lucrurile! Îmi pare rău!

Razvan
#StarMember
Prin agenți de vânzări poți obține până 30% reducere la abonament lunar, contract pe 24 de luni.