anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu cumpărați nimic din webshop-ul Orange!

David5
Începător

Recent am achiziționat un iPhone 13 Pro, iar telefonul a sosit defect din start. Fiind în garanție, l-am trimis la service. După 17 zile mi l-au trimis înapoi fără să fie reparat, iar pentru că în acel moment nu mai funcționa deloc, am solicitat rambursarea banilor. Telefonul a fost ridicat, însă banii nu au ajuns nici până acum. De aproape trei luni nu mai am telefon

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator

David, ne poți oferi, te rog, numărul comenzii și codul de abonat? Putem ruga și noi colegii să verifice care este statusul returului.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

IMG_1163.jpeg

IMG_1164.jpegmult noroc! (

Cred că colegii dumneavoastră sunt deja la curent cu acest caz, așa că nu îmi fac griji. În speranța unui răspuns, poate voi reveni anul viitor.)

DanielaH
Moderator

@David5, situația ta este în atenția colegilor noștri și este tratată cu prioritate. Te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate să ne spui cum s-a rezolvat.

Gânduri bune!

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

David5
Începător

IMG_1196.jpeg

Deja de o săptămână nu primesc niciun răspuns, nici pe e-mail, nici în aplicație.

niciun răspuns (okt13.-dec13)

David5
Începător

niciun răspuns december 26