anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Livrare comanda online

Nimrod
Junior
Buna seara, am facut o comanda pe data de 15 dec si data de livrare imi apare 17 dec care ar fi azi. Am citit ca comenzile online se livreaza in 2-5 zile, oare o sa imi vina in urmatoarele zile sau pot sa ma astept la intarziere?
22 Răspunsuri 22

Ascary
Campion certificat
Abea, abea :)))...Dumnezeule...

Catalina_12
Începător
Si eu am plasat o comanda pe 2.2, am primit un SMS de la orange in care mi se spunea ca livrarea se va face pe 4.2. Este 9.2 si nu am primit nici macar un AWB... Cei de la serviciu clienti mi-au tot spus sa astept ca o sa fie livrata. Abia azi au depus o sesizare. Credeti ca mai primesc ceva? :))

FaraUnID
Campion certificat
Ceva, ceva este posibil sa primesti, acuma depinde si ce anume o sa primesti! Unele persoane s-au trezit cu cercei, altii cu plastelina, altii cu suruburi si cuie in colete. Daca nu este ceva urgent, poti anula comanda si o poti reface cu ridicare produs din magazin fizic. In acest fel nu mai stai dupa firma de curierat. Nu de alta dar urmeaza perioada Valentine Day, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie iar firmele de curierat iarasi vor fi depasite de numarul mare de comenzi. Primesti un SMS cu numarul comenzii si data la care produsul este disponibil in magazinul fizic. Daca ai noroc, acel produs poate fi diponibil in magazinul fizic in aceeasi zi.

Catalina_12
Începător
@FaraUnID, multumesc frumos de sugestie. Probabil asta va fi solutia doar ca presupun ca nu o sa fie prea usor avand in vedere ca am cerut prelungirea abonamentului pentru achizitionarea telefonului care nu mi-a ajuns si am utilizat si puncte "Thank you".

RafaHelper
#StarMember
@Catalina_12, daca coletul a fost expediat de catre Orange, cere numarul de AWB si discuta cu firma de curierat. Sa ne spui ce ai rezolvat.

Catalina_12
Începător
@rafa.helper - Orange nu a expediat coletul deci nu am numar AWB 😞

RafaHelper
#StarMember
@Catalina_12, ne poti spune daca este vorba despre o precomanda sau ce telefon ai comandat?

Catalina_12
Începător
@rafa.helper, nu este vorba de precomanda ci de un produs care se gaseste in stoc - Huawei P30. Pe langa telefon, am "comandat" si un abonament.