anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Iphone SE 2020 in rate

johnshefu87
Începător
Buna seara, ma intereseaza sa achizitionez un Iphone SE 2020 in rate? Cum sa procedez?
Multumesc!
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Buna!.. Intri pe site Orange-magazin online-telefoane și cauți modelul care te interesează.. Poti face o simulare fiind conectata în contul tau My Orange, in funcție de ce te interesează pe tine și ce varianta iti permite site-ul.. Ai link direct mai jos.. către magazin și către Iphone https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&sort=TopSales&from=0&size=12&filter=iPhoneSE1,Cuabonament1

Vio73
#StarMember
Te loghezi în My Orange și intri în Magazinul online, aplici modelul de telefon dorit și ai 3 variante: - în rate, cu abonament fără telefon; - subvenționat, cu abonament; - fără abonament. Dai click pe continuă și simulezi prețul abonamentului și ce rată ai. Ca în poza atașată. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-se-128gb-black Succes!

Romeo_
Senior certificat
Multumesc colegi!John e in acelasi gand cu mine si ma ajuta sfaturile voastre!

Vio73
#StarMember
Cu plăcere!

FaraUnID
Campion certificat
Exista topic dedicat cu informatii legate de achizita produselor in rate https://comunitate.orange.ro/questions/2322933-achizitionarea-produselor-rate-factura Daca indeplinesti conditiile specificate in acel topic, poti efectua o simulare de rata cu achizitie de produs, in speta iPhone SE 2020.

Miha_Z
#StarMember
In primul rand trebuie sa vezi daca esti apt pentru rate. Trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte: sa ai vechime de cel putin 18 luni daca esti abonat sau cel putin 24 luni daca ai PrePay. De asemenea in ultimele 12 luni sa nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplata sau sa fi fost un utilizator activ PrePay in fiecare luna din ultimul an. Daca indeplinesti acele reguli poti intra in My Orange si apoi in Magazin online. Alegi telefonul dorit si vezi ca in functie de tipul de abonament dorit, difera si rata produsului. Tu alegi varianta care ti se potriveste mai bine ca si resurse si buget.

DanielaH
Moderator
@johnshefu87 și @Romeo, dacă ați achiziționat telefonul dorit, vă așteptăm să reveniți în Comunitate și să ne spuneți cum ați procedat. Ce variantă ați ales?