la 29-10-2024 06:37 PM - editat ultima oară la 30-10-2024 08:26 AM de DanielaH
Buna ziua vreau sa comand din magazinul online un iPhone 13 cu abonament sau prelungire abonament. Însă vreau sa știu dacă trebuie sa plătesc ceva pe loc când îmi vine acasa sau înainte sau când se plătește.
la 29-10-2024 06:42 PM
Salutare!
Da, vei plăti telefonuk, dar vei avea de ales ori plata cu cardul (la momentul comenzii), ori la curier.
29-10-2024 06:49 PM - editat 29-10-2024 07:10 PM
Salut,
Cel mai simplu faci o simulare din aplicația my Orange sau magazinul online Orange unde vei afla toate detaliile cu privire la preț în funcție de ce alegi (abonament nou/prelungire abonament).
Detalii plata magazin online aici.
la 29-10-2024 07:01 PM
Salutare!
Dacă alegi plata in rate, vei avea de plată eventual doar un avans sau chiar nimic, în funcție de abonamentul pe care îl ai. Dacă alegi plata totală, poți să îl plătești cu cardul pe site, tot cu cardul la curier sau cu bani ( cash).
Poți face o simulare în magazinul online chiar aici și poți vedea exact cum stă treaba în cazul tău.
Baftă!
la 29-10-2024 09:21 PM
@Bianca051: În funcție de ceea ce dorești se regăsesc cazurile: 1. Abonament nou sau 2. Abonament cu prelungire la fidelizare. În primul caz vei putea achita valoarea telefonului INTEGRAL fie inițial la plasarea comenzii sau la curier când vei primi comanda. Nu sunt posibile RATE. 2.În acest caz, fie e valabil scenariul de la (1) - dacă achiți integral, sau dacă alegi să achiți în 24 de rate, atunci nu vei avea de achitat NIMIC - nici la plasarea comenzii și nici la ridicarea acesteia de la curier, ratele aferente contravalorii telefonului fiind plătite în 24 de rate lunare odată cu abonamentul.
Pentru alte detalii revino cu întrebări / alte clarificări necesare. O seară plăcută.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor