anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

hotie marca orange

joyau234
Începător
Hotie marca Orange.
Am comandat de BF niste produse din magazinul online. Am bifat plata la curier deoarece am facut o a doua comanda prima nu am reusit sa o platesc online deoarece nu se procesa cererea. Pentru a nu pierde produsul am bifat plata la curier.
Am primit acest mesaj: Salut! Comanda ta din magazinul online Orange cu numarul 3064403 este inregistrata. Vei primi un mesaj la confirmarea comenzii si informatii privind termenul de livrare in momentul in care aceasta va fi preluata de curier.
Azi la 12:36 samday a trimis"Am incercat livrarea cu nr. 1ORO2xxxxxxxx. Tel. curier 0765xxxx41. Descarca SAMEDAY App si trimite primul colet gratuit"
la ora 13:18 urmatorul measj de la orange "Salut! Comanda ta 3064403 din magazinul online Orange va fi livrata azi."
si la ora 14:40 tot de la orange "Salut! Curierul nu te-a gasit pentru livrarea comenzii 3064403 din magazinul online Orange. Comanda s-a anulat si te rugam sa o refaci daca doresti produsele."
si gata ..... comada anulata, produsele indisponibile online, si ne laudam ca avem oferte de BF. Avem numai minciuni, vindem ciora de pe gard.
Rusine.... ati devenit ceeace ati preluat.
6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

@joyau234: Și care este problema? Problema este că Orange a anulat o comandă neconfirmată din cauza ta pentru că nu ai finalizat procesul de plată? Sau e orange vinovat pentru că te-a căutat curierul și l-ai ignorat neridicând comanda, iar acum declari că era ”produse indisponibile”? Ca idee, persoanele serioase când plasează o comandă nu ignoră curierul dând vina pe furnizor.

Shadow1
Junior entuziast

Pai dacă tu nu ai vrut sa ridici comanda unde e hoția?

Ce vina are Orange ca tu nu ai ridicat comanda deși curierul Tea cautat? 

MihaiC99
Junior

Salut,

In această situație Orange nu are nici o vina.

Daca curierul a mințit in mesaje și nu te-a căutat în realitate poți face o plângere către aceștia.

Întrebarea mea este:

Când ai primit mesajele ai incercat sa contactezi curierul?

O zi frumoasa!

Lucifer
Cunoscător

Cred ca hotia e undeva pe la curier (probabil).

Am patit de 10 ori smecheria cu "Am incercat livrarea dar nu erai acasa", desi am fost toata ziua acasa si e folosita pentru a nu livra produsul la data si ora respectiva din motive numai de ei stiute. Dar in acest caz, de obicei, curierul iti trimite o noua data de livrare si mai incearca o data.

Nu inteleg de ce la @joyau234 cei de la SameDay nu mai incearca sa mai livreze coletul inca o data si anuleaza imediat comanda.

Incearca sa contactezi serviciul suport de la Sameday. Succes!

Ce zici de un ”scenariu” în care solicitantul e ”ocupat” iar altcineva de acasă, văzând cât trebuie să plătească pe ”cadou” (pentru că la momentul comenzii a fost... gratis - aka ramburs), a replicat curierului ”eject”.... și nu a dorit să plătească suma de ramburs. În acest caz, bineînțeles, curierul efectuează operațiile de retur, iar viața merge mai departe cu bune și rele.

Teoria asta ar fi lucrat daca solicitantul primea alt mesaj. In cazul de fata in SMS e specificat ca @joyau234 nu a fost gasit acasa. Daca esti gasit acasa de curier si refuzi coletul, presupun ca primesti alt mesaj.