Salut , eram la finalizare comanda si am deschis alta pagina de web in care pusesem in cos alt telefon si ma uitam pe acolo la abonamente etc . Facand acest lucru mi s-a sters automat voucherul pe care l-am pus la prima comanda si bineinteles , ca nu s-a modificat in timp real iar eu am dat finalizare comanda pe prima pagina de dinainte , unde vedeam pretul corect cu voucher-ul aplicat ! . 50-50 vina aici .
S-a intamplat duminica , 28.08 . seara . Luni ( 29.08 ) am sunat la ora 9 s-a anulez comanda pentru a trimite alta rapid pana nu expira aceasta campanie august100. Am inteles ca dureaza o zi lucratoare sa se anuleaza comanda . Deci sa va dati seama dureaza 24h o actiune atat de simpla pe care o puteam face eu din cont ? , dar care se doreste a fi foarte complicata si a se pierde timp de catre orange . Apoi va trebui sa astept modificarile pe magazinul online care dureaza iarasi enorm de mult ! intre 2-14 zile lucratoare doamne ! .
Rezumat pe scurt :
Deci pentru ca s-a omis adaugarea unui voucher se pierde minim 2-3 zile pana la 14 zile . Eu nu mai am cuvinte efectiv sunt client de 14 ani , altundeva nu am vazut asa ceva simplu de rezolvat facut atat de complicat chiar de orange. Este un interes comun aici , pentru orange eu imi prelungesc abonamentul 24 de luni la un abonament mai mare. Dar daca ei efectiv nu vor sa ma rezolve rapid pentru a ma folosi de voucherul care expira rapid , atunci eu voi renunta la comanda , implicit la prelungire de abonament .
Trageti voi concluziile . Am sunat la 300 dar nu prea e de ajutor. Exista cererea de anulare insa nu stiu ce va urma cu aceste modificari care dureaza o vesnicie inutil efectiv.
Dezamagit de orange , mare atentie sa nu patiti ca mine