anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cumulare reduceri magazin online!? Necesitate spatiu voucher!..

Jay
Campion certificat

Salut!

De cateva zile, cam de cand am primit newsletter cu reducerile din magazinul online, am intrat si eu, mai mult de curiozitate, nu ca as avea nevoie de ceva neaparat.. telefoane am, inclusiv sigilate, nu doar vechi dar functionale, laptopul este inca bun pentru ce il folosesc eu.. ma gandesc din cand in cand la o tableta, dar, ma intreb si ce sa fac cu ea?!.. 🙄🤔

Evident ca lucrurile se schimba daca ar fi gratis de exemplu, ca nah, n-ar mai conta daca imi trebuie sau nu.. 😁

Unde vreau sa ajung?!.. Pai, neavad nevoie de nimic, insa avand ceva punctulete, am zis hai sa vad ce preturi au.. 

In concluzie, m-ar costa o tableta Samsung aproximativ 500 de lei.. apoi, imi amintesc, ia sa verific pinata sa vad, pe acolo nimic, nimic.. pentru ca am experienta cu asta, uitand de un voucher de 10 euro anul trecut 😁.. si ce sa vezi? am si un voucher de 10% la accesorii, moment in care ma uit in cos si imi spun.. ups, da' codul asta unde as putea sa-l adaug?!.. Ok, tableta nu este accesoriu, pai si daca aveam si un accesoriu in cos, unde adaugam voucherul?

Sa inteleg ca nu pot folosi un voucher pe care il am pentru ca exista un produs caruia i se aplica un cod prezent pe site, gen APRILIE10?!!.. N-ar fi mai ok, sa-l ia automat sau sa nu-mi ocupe spatiul unde as putea trece eu un voucher? Ca e naspa, daca nu pot achita cu ceva ce detin.. ca nah, e voucherul meu, nu ar trebui sa conteze cum ajunge produsul la pretul final pe site, este pret valabil pentru toti clientii, doar ca eu am un voucher, spre deosebire de ceilalti si, mi s-ar parea normal, sa pot face plata si cu el, pentru a scadea suma finala.. altfel, cu ce ma ajuta? 

Are cineva idee, daca exista posibilitatea ca eu sa folosesc voucherul din dotare intr-o situatie de acest gen? Adica, mai este un spatiu pe care nu-l vad eu? Sau, mi-l scade unde se alege metoda de plata?.. Ca daca nu il pot folosi si comand accesoriul separat de exemplu, fiind valoare mica, trebuie sa platesc transport..

Poate nu se intampla des o astfel de situatie, dar, mi s-ar parea util sa am posibilitatea sa achit cu un voucher din dotare, indiferent ca ar exista un alt spatiu pentru el, sau ca as avea posibilitatea la modalitatea de plata sa il folosesc..

Daca nu exista aceasta posibiltate, n-ar fi normal s-o am? Ca poate aveam un voucher de 100 de euro (nu cred sa existe persoana care sa nu vrea sa mai astepte putin, chiar daca are un voucher, pentru ca urmeaza o perioada cu reduceri), care nu era doar pentru accesorii, ci mergea la orice si nu l-as fi putut folosi, pentru ca nu as fi avut unde sa-l adaug, spatiul fiind deja ocupat cu APRILIE10.. si atunci ma ofticam si luam din alta parte.. Glumesc, evident, daca nu-mi trebuie si nici nu e gratis, nu ma inghesui nici in alta parte.. sa zicem ca mi-au zis mai multe persoane ca ar trebui sa-mi incerc norocul la stand-up si acum doar exersez..

11 Răspunsuri 11

Razvan
#StarMember

Am scris si eu pe acest topic legat de posibilitatea de a cumula mai multe vouchere în magazinul online, deocamdată fără răspuns. 

Jay
Campion certificat

Se pare ca am pierdut, putin 😁, legatura cu comunitatea..

Poate fac un compromis si adauga macar un camp, sau ofera posibilitatea sa achiti partial cu voucher, sau codurile prezente pe site nu-ti ocupa singurul spatiu existent pentru voucher.. Poate e mai usor de realizat una dintre variantele astea, o fi mai complicat cu mai multe campuri, habar n-am..

Conteaza orice reducere, dar, sa ai o reducere mai serioasa si sa n-o poti folosi, creeaza niste nervisori.. 

De ce mai scrie că se pot cumula reducerile? In teorie asta ar însemna voucher 10 euro pe care îl avem toți , promoție lunii ( mai100 de ex ) și punctele ty.

delfinas
#StarMember

Si eu am intrebat daca s-ar putea introduce mai multe campuri pt coduri/vouchere, dar Orange inca nu accepta asta, ca eMag, de ex.

Jay
Campion certificat

Probabil eMag are mai multa vechime si stapaneste mai bine unele lucruri, poate si mai mult personal pe partea asta.. oricum, am observat ceva schimbari la magazin si, din ce-mi aduc aminte, se lucra de mult timp la asta, asa ca, probabil o sa mai treaca ceva timp pana se vor implementa lucruri noi.. 

Daca e prea complex ce a zis Razvan in topicul din ianuarie, ma gandesc ca, poate, este ceva mai accesibil in ce am scris eu.. pentru ca voucherul unic detinut de un client, este un mod de plata pana la urma.. nu e ok sa nu poata fi folosit pentru ca este perioada de reduceri.. e ca si cum ai reduceri pentru toti, mai putin pentru obraznicul care are un voucher castigat nu conteaza cum.. 

Vio73
#StarMember

Ar fi fost ideal să poți adăuga mai multe vouchere, dar din păcate, încă nu se pot face aceste lucruri. Poate vor ține cont de aceste sugestii și vor face ceva în viitor.

svetalex
Senior certificat

Din păcate nu cred că există niciun comerciant care să accepte cumularea mai multor vouchere.

@svetalex: Din fericire această cumulare de vouchere valorice (nu procentuale) se poate face la eMag, indiferent de valoarea lor, numărul și proveniența acestora. Iar aceasta nu poate decât să motiveze cumpărătorul la alte și alte 🤑 ....achiziții. 😎 

svetalex
Senior certificat

cred că ai dreptate. parcă eMag permitea să fie acumulate mai multe vouchere. Însă nu cred că mai este alt comerciant care să permită acest lucru. Oricum, dacă sunt, sunt foarte puțini

Din păcate nu am regăsit la alții, dar e drept, nu am avut nici ”material de probă” 😁

Jay
Campion certificat

Exista cazuri.. eu cumpar niste produse de ceva ani de pe un site unde in ultimul timp sunt reduceri destul de des.. insa codul de reducere este trecut sub lista de produse, iar unde se face plata, pot trece un cod de voucher personal.. (de ex eu am trecut de cateva ori acolo un cod pe care l-am primit cand am strâns niste puncte si am solicitat transformarea lor in voucher).. nu stiu celelalte companii de telefonie cum procedeaza, insa, nu mi se pare corect sa nu pot achita cu un voucher pe care îl am, pentru ca au perioada de reduceri.. Nici macar nu este vorba de cumul, ci de faptul ca eu am o metoda de plată pe care n-o pot folosi pentru ca nu am spatiu pentru ea.. macar reducerile lor sa nu interfereze cu spațiul unde eu as putea folosi metoda respectiva... asa cum la accesorii au prețul vechi tăiat și lângă el este prețul redus, de exemplu.. 

Acum.. nu ca n-as vrea sa pot cumula si folosi ce am disponibil.. dar, am zis sa încep cu pasi mici.. 🤭