la 15-07-2025 01:59 AM
Pot cumpăra un telefon nou fără sa fac un nou abonament,am găsit ceva telefon însă că sa l cumpăr ma pune sa mai fac un abonament de 25€
la 15-07-2025 09:21 AM
Din magazinul online (cel putin de pe calculator, desi presupun ca e similar si de pe telefon) ai posibilitatea sa cumperi un telefon fara abonament:
Vei putea folosi punctele Thank You disponibile, precum si vouchere de reducere, daca ai:
Din experienta personala, a cumpara un telefon la liber de la operator este mai scump decat a-l cumpara de la alte magazine, insa poate sa merite daca ai puncte TY sau vouchere pe care altfel le pierzi.
Ce telefon ai vrea sa cumperi? L-ai gasit la o oferta buna?
Mult succes!
la 15-07-2025 06:38 AM
Salutare!
Dacă ai minim 18 luni sau 24 luni vechime la abonament, poți să prelungești cu achiziție de telefon, chiar să îl iei în rate pe factură. Dacă ești în timpul perioadei contractuale și nu ai luat telefon, poți prelungi și iei telefon, dar depinde de valoarea abonamentului actual, pe care va trebui să-l mai mărești cu cel puțin un euro/ lună.
Poți merge și la un magazin Orange, unde să întrebi, dacă în magazinul online Orange numiți dă voie, poate nu funcționează ceva bine.
Baftă!
la 15-07-2025 09:21 AM
Din magazinul online (cel putin de pe calculator, desi presupun ca e similar si de pe telefon) ai posibilitatea sa cumperi un telefon fara abonament:
Vei putea folosi punctele Thank You disponibile, precum si vouchere de reducere, daca ai:
Din experienta personala, a cumpara un telefon la liber de la operator este mai scump decat a-l cumpara de la alte magazine, insa poate sa merite daca ai puncte TY sau vouchere pe care altfel le pierzi.
Ce telefon ai vrea sa cumperi? L-ai gasit la o oferta buna?
Mult succes!
la 15-07-2025 09:25 AM
Salut!
Poți cumpăra un telefon din magazinul Orange fără să faci abonament, dar doar la prețul întreg. Plata se face fie integral sau in rate prin tbi bank.
la 15-07-2025 10:15 AM
Nu te "sfatuiesc" sa cumperi la liber telefon de la portocala -sunt mult mai scumpe decat la orice magazin online .
la 15-07-2025 10:37 AM
La operatori, nu prea merita telefon fara abonament. Preturile mai bune sunt la abonamente (la care se pot adauga diverse reduceri sau puncte).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor