anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot urmari livrarea unei comenzi?

Danutz_1
Începător
Salut,
Am facut o comanda pt un telefon si as vrea sa stiu cum pot afla unde este curierul si o ora estimativa la care ajunge pentru a putea fi acasa ( ex: emag urmareste comanda)
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Bun venit în Comunitatea Orange Sună la 300, cere un operator de la magazinul online și roagă-l frumos să îți transmită AWB-ul, după care îl poți urmări pe site-ul curierului.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Razvan
#StarMember
Bun venit în Comunitatea Orange Sună la 300, cere un operator de la magazinul online și roagă-l frumos să îți transmită AWB-ul, după care îl poți urmări pe site-ul curierului.

DanielaH
Moderator
@Danutz, un subiect asemănător a mai fost dezbătut și aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2329978-informat-produsele-comandate-online-predate-curierului

Jay
Campion certificat
Din păcate, este din ce în ce mai greu sa urmărești curierii.. Eu, pentru a evita surprizele si, n-au fost puține, ba mi-au scos peri albi, la majoritatea comenzilor cu livrare prin curier am cerut livrarea la serviciu.. De cele mai multe ori primești sms cu "astăzi se livrează coletul.. ramburs.. etc".. insa ora, in niciun caz.. Daca vrei sa urmărești comanda, cel mai bine o poți urmări pe site-ul curierului, deci ai nevoie de numărul de awb, cum spune și Răzvan, și numai Orange ti-l poate da, probabil și pe chat, daca nu poti aștepta la telefon, pana ești preluat... Dar, și acolo, poți vedea cel mult ca este "în livrare", ceea ce înseamnă că în ziua aceea se livrează, dar, ora nu se știe.. Eu am avut o surpriza cu un curier să-l sun, sa ma uit la el pe balcon, pentru ca era în fata blocului, la mine acasă, sa nu-mi răspundă și sa plece.. i-am dat sms, am mai sunat de vreo 2 ori și, pentru ca nu m-a enervat nimeni în halul asta.. am sunat la firma.. pai, nah, adică nu ma suni, nu-mi răspunzi și pleci.. Scuza lui: au foarte multe colete și nu mai fac fata.. hmm.. serios?? Pai, livrarea nu se face după un traseu prestabilit?.. Adica vii și lași doar o parte din coletele care sunt în aceeași zona?!.. Ciudat, cei de la serviciu parca sunt alți oameni.. :) La cea mai recenta comanda făcută pe emag, la câteva minute după ce am ridicat un colet din pick up point (primisem mail de vreo ora), am primit sms ca este acolo sa merg sa-l ridic.. 🙂

Danutz_1
Începător
Multumesc!

Elena_5
Junior
are dreptate Jay