la 07-12-2022 02:39 AM - editat ultima oară la 07-12-2022 08:30 AM de DanielaH
Cum îmi fac comamda din aplicație de un iPhone 13 pro la abonament fără avans sau cu avans dar un avans de 100 lei maxim?
07-12-2022 06:41 AM - editat 07-12-2022 06:42 AM
Bună, Larisa!
Din câte observ, acest tip de telefon este momentan indisponibil în Magazinul online:
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-13-pro-256gb-graphite
Dacă ar fi fost disponibil sau dacă dorești alt model de telefon scump, trebuie să înțelegi că trebuie îndeplinite unele condiții:
- să ai vechime de minim 18 luni ca abonat, pentru a lua un telefon în rate pe factură;
- cu cât abonamentul dorit este mai mic, cu atât avansul trebuie să fie mai mare;
- dacă telefonul este scump, avansul va fi consistent, etc.
Ai ceva detalii pe aici:
În același timp, poți opta pentru un card de credit Orange Money, prin care îți poți lua un telefon în 12 rate, fără dobândă, dar și acolo există ceva condiții:
https://www.orange.ro/money/card-credit/
Sper că nu te-am dezamăgit prea tare!
Sigur, poți să-ți iei un telefon la abonament, cu bani, având ceva reduceri în magazinele fizice sau cel online, dacă nu îndeplinești condițiile de vechime prezentate mai sus.
Succes!
la 07-12-2022 06:34 AM
@Larisa_florea: Bun venit în Comunitate. iPhone luat pe abonament (fidelizare sau nu) NU se oferă fără avans. 100 lei? La așa model de telefon, suta e ca un leu moldovenesc (sau forint) în comparație cu valoarea acestuia. La o căutare în Comunitate vei găsi topicuri (întrebări) similare care nu s-au încheiat cu achiziție de iPhone ”fără avans”. Avansul depinde doar de valoarea abonamentului ales (încheiat), dar oricum este peste suta de lei.
Numai bine.
07-12-2022 06:41 AM - editat 07-12-2022 06:42 AM
Bună, Larisa!
Din câte observ, acest tip de telefon este momentan indisponibil în Magazinul online:
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-13-pro-256gb-graphite
Dacă ar fi fost disponibil sau dacă dorești alt model de telefon scump, trebuie să înțelegi că trebuie îndeplinite unele condiții:
- să ai vechime de minim 18 luni ca abonat, pentru a lua un telefon în rate pe factură;
- cu cât abonamentul dorit este mai mic, cu atât avansul trebuie să fie mai mare;
- dacă telefonul este scump, avansul va fi consistent, etc.
Ai ceva detalii pe aici:
În același timp, poți opta pentru un card de credit Orange Money, prin care îți poți lua un telefon în 12 rate, fără dobândă, dar și acolo există ceva condiții:
https://www.orange.ro/money/card-credit/
Sper că nu te-am dezamăgit prea tare!
Sigur, poți să-ți iei un telefon la abonament, cu bani, având ceva reduceri în magazinele fizice sau cel online, dacă nu îndeplinești condițiile de vechime prezentate mai sus.
Succes!
la 07-12-2022 08:04 AM
Cum spun si colegii: IPhone fara avans e ca Dacia cu motor de Ferrari... Absolut toti operatorii vor cere avans la produsele Apple (poate nu vor cere la ceasuri...). Daca ai puncte (cateva sute de euro), atunci s-ar putea sa "scapi" de avans, in sensul ca punctele vor acoperi acel avens cerut (cam asta fac punctele: Acopera (partial) avansul si, daca il depaseste, scade din restul de plata).
La mine in firma s-au achizitionat anual IPhone (al operator) si, desi s-au cumulat de fiecare data abonamentele tuturor, pretul platit a fost conditionat de un avans (si era in jur de 100-200E in prima factura EXTRA rate). Asta a fost singurul beneficiu primit: avansul sa fie inglobat la urmatoarea factura. Totusi, ca sa pun in context: toate IPhone-urile cumparate erau Pro Max (cel mai nou model), nu "cel de anul trecut".
Cred ca singura alternativa ar fi un card de credit.
la 07-12-2022 10:57 AM
Când îți dorești un telefon scump, nu e de ajuns, trebuie și să ți-l permiți.
Daca mai era în oferta Orange, cel mai simplu mod de a afla cât te-ar costa, la abonamentul tău, și cât ar fi avansul, e sa faci o simulare de achiziție in magazinul online Orange.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor