la 28-08-2025 04:42 AM - editat ultima oară la 28-08-2025 06:57 PM de delfinas
Salut,
Am făcut o modificare de abonament de la Fun11 la Smart, cu achizitie de telefon Samsung S25 Navi blue (in 24 rate orange) și un încărcător Fast charge (achitat integral). Problema este că am primit un telefon de altă culoare decât ce scrie în factură, respectiv S25 Icy blue.
Nu imi place deloc culoarea (că l-aș fi păstrat așa),+ că poate fi problemă și cu garanția de 24 de luni (eu având pe acte S25 Navi blue,nicidecum Icy blue).
Am făcut sesizare la 300, urmând să mă contacteze cineva de la Orange.
Cum credeți că se va putea soluționa această problemă,se va inlocui telefonul ,la retur trebuie sa predau și încărcătorul fast charge pe care l-am achitat integral?
P.S.
Pierd mult timp si nervi, chiar am nevoie de telefon, trebuie să plec inapoi la muncă în afară și sunt presat de timp.
Mulțumesc!
la 28-08-2025 06:44 AM
Salut @Cris_ty222 . Ai verificat seria IMEI? Corespunde cu cea de pe documentele primite? Dacă DA, atunci nu ar trebui să fie probleme în cazul utilizării garanției. Cât privește diferența de nuanță de ”Blue”, mai verifică încă o dată atât comanda cât mai ales avizul/factura cu care ai primit produsele pentru a corespunde. Poate acolo scrie altceva (adică pe comandă). În caz contrar, îți recomand contactarea celor de la magazinul online prin chat (îți apare posibilitatea utilizării chat-ului chiar la accesarea paginii magazinului online Orange). Numai bine.
la 30-08-2025 10:22 PM
Seria IMEI NU corespunde....a fost greseala la ambalare...actele sunt ok, doar produsul a alta serie si culoare.
Foarte dezamagit si nervos sunt...3 zile fara nici o rezolvare...alte magazine online rezolvau in 24 ore maxim problema...LA ORANGE" COMUNISMUL" e la putere,se pare.
la 30-08-2025 10:30 PM
E bine că ai clarificat de unde provine diferența. Atât timp cât documentele nu sunt ok, încurcătura se rezolvă după o discuție cu cei de la ”magazinul online”, urmat de un retur (vei primi detalii despre data și condițiile de predare la curier). Te așteptăm cu vești bune. Pe curând.
la 28-08-2025 08:40 AM
Daca seria IMEI este la fel in acte nu este problema de garantie - si pana la urma nu conteaza culoarea doar o sa i pui husa de ce culorea vrei 😋
la 30-08-2025 10:18 PM
Seria IMEI nu corespunde tel primit se termina cu ...914 si in acte am tel cu IMEI ce se termina cu ...941.
Cred ca de aici si greseala celui ce l-a ambalat.
Astept de 3 zile un răspuns de la serviciul clienti.
Am trimis si email pe reclamatii orange si serviciul client,am sesizat de 2 ori la 300...nici un rezultat.
As parasi total reteaua Orange renunt la toate abonamentele,intenet si televiziune.ma mut la DIGI cat de curand...nu am patit never ever asa ceva cu o comanda online la nici un magazin online...si mi se intampla tocmai cand voiam un telelefon de la Orange. Foarte dezamăgit...si cu nervii la pământ sunt.
28-08-2025 11:16 AM - editat 31-08-2025 04:05 PM
Salutare!
Eu zic să nu dai retur și să ceri schimbarea, pentru că durează prea mult și e prea complicat.
Sigur, dacă nu este un impediment prea mare culoarea!
Baftă!
la 30-08-2025 10:24 PM
Seria IMEI nu corespunde,nu e legal sa pastrez telefonul,-plus ca nu imi place culoarea.
31-08-2025 04:55 AM - editat 31-08-2025 04:56 AM
Atunci trebuie schimbat, îmi pare rău. Sau să-ți trimită actele corespunzătoare și îl bagi într-o husă, unde nu se vede culoarea, eu așa fac. Îl bag în husă flip pentru a-l proteja și nu vede nimeni ce culoare are.
Baftă!
la 31-08-2025 04:14 PM
Din păcate, la o comandă online, ”schimbare” fără ”retur”.... nu prea există. ”Retur” nu înseamnă neapărat ”anulare comandă”, cu atât mai mult cu cât ai nevoie de telefon. Dar atât timp cât seria IMEI nu corespunde fizic cu cea din documentele livrate.... cu regret pentru ambele părți, trebuie clarificată situația, pentru a evita surprize tardive.
Te așteptăm cu vești bune.
la 01-09-2025 01:10 PM
@Cris_ty222, s-a rezolvat situația?
la 01-09-2025 02:20 PM
Am vorbit cu un al-3-lea operator la 300,am aflat că se va face retur integral la comandă (deși eu am vrut doar telefonul,restul comenzii era ok),abia dupa ce se confirmă returul,mi se va returna suma de bani plătită pe comandă,voi reveni la abonamentul precedent si la perioada contractuală precedentă,ulterior pentru a beneficia de telefon trebuiind sa refac Eu, integral comanda online.
Să creadă ei, că mai fac eu vreodată în viața asta, vreo comanda la Orange!
Când se termină contractele in vigoare, PORTARE integrală la DIGI scrie pe mine!
Mult succes cu Orange!
la 01-09-2025 04:57 PM
Îmi pare rău pentru experiența pe care ne-ai povestit-o și îți mulțumim că ai împărtășit-o aici.
Noi te mai așteptăm în Comunitate, indiferent de alegerea pe care o vei face.
Gânduri bune.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor