anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda in procesare de 3 zile

fanevoda
Începător
am dat comanda vineri spre sambata, cam cat credeti ca mai dureaza pana ajunge comanda daca nu este nici procesata pana acum?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut, fanevoda, și bun venit în Comunitate! Toate comenzile online au ca termen de livrare 1-3 zile lucratoare. În cazul tău, având în vedere că a fost plasată în weekend, ea va ajunge la tine în zilele următoare.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator
Salut, fanevoda, și bun venit în Comunitate! Toate comenzile online au ca termen de livrare 1-3 zile lucratoare. În cazul tău, având în vedere că a fost plasată în weekend, ea va ajunge la tine în zilele următoare.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

mihai_13
Maestru
se mai intampla - in functie de ce produs este vizat spre achizitionare... de exemplu eu am achizitionat online din magazin Orange un card de memorie (duminca seara) si am vizat sa-mi vina pe data de 11.08.2021 si acum cateva minute surpriza m-a sunat curierul sa-mi livreze cardul cu o zi mai devreme ...

DanielaH
Moderator
@fanevoda, ai primit comanda?