anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați reușit să cumpărați ceva de Black Friday?

teacher_
#StarMember
La eMag a început BF. Dintre oferte, un Samsung A10, telefoane Pocophone, Huawei P20 la super preturi. Ce ați cumparat până acum convenabil?
Și la ce vă așteptați din partea Orange?
74 Răspunsuri 74

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
A trebuit să fac o achiziție de urgență, fără să doresc sau să-mi planific acest lucru. E vorba de un boiler electric Ariston Velis de la Emag.

Neaplicabil
Apropos. Tocmai ce am pornit Moto One Action-ul meu, si... SURPRIZA! Are VOLTE si VoWIFI!!! By default! What the...?! :))))

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Foarte tare asta! Felicitări!

Romeo_
Senior certificat
Daaa..am cumparat abonament la sala redus de la 110 la 69 lei.La telefoane au jucat pretul cum au vrut si am amanat pt Craciun.Urmaream Samsung S10 si Iphone 11 de o luna jumatate,chiar le adaugasem la favorite sa vad daca scad.Samsung a scazut dar nu mai era in stoc de dimineata iar iphone-ul a crescut muulllttt. :)))

RafaHelper
#StarMember
Salutare, Am cumparat un televizor pentru bunici, cel cu 300 lei. 🙂

teacher_
#StarMember
Super! Foarte bune preturile la gama asta, mai low-end.

Neaplicabil
Panasonic clasic cu butoane mari pentru seniori . Două sute de lei cu tot cu transport curier pentru că e vândut de Ttmag

Neaplicabil
Arsradu, ai dat lovitura . Tareee .

teacher_
#StarMember
Eu am mai luat între timp un ceas de dama, Fossil la 230 de lei, redus de la 750 de lei... Și o pereche de ochelari de soare polarizați, la 120 de lei, de la 350 preț inițial.

Neaplicabil
Super specificații tehnice la telefonul lui arsradu . Eu am avut grija de mama, saraca, și uitai de mine . Mă mai hârâi așa o vreme cu Xiaomica al meu . Mai ales că acum vrea și Volte și Apel HD . Nu vrea wi fi apel, dar îl iert deocamdată Mama e încântată de pozele cu Panasonic ul cu butoane mari . Mi-a zis tata că sta mai mult pe la poartă, așteaptă curierul .,

Neaplicabil
@Noah, da, si eu sunt super incantat de el. Se vede bine, se aude excelent (Dolby Atmos), fingerprint-ul reactioneaza la milisecunda, camera inca n-am testat-o foarte mult intrucat nu pentru aia l-am luat, dar pare foarte ok pentru poze de vacanta. Si surpriza surprizelor: VoLTE si VoWIFI (pe care initial nu l-am identificat pana n-am intrat in setari) by default! Aia a fost cea mai tare chestie! :)))) Nu mi-a venit sa cred cand am vazut iconita de Apel 4G, si ulterior si Apel WiFi! Foarte tare! O singura chestie de mentionat: nu vine cu casti in cutie. Daca n-ai nevoie de ele, e ok. Dar e o chestie bine de stiut. Probabil ca majoritatea oamenilor nu le foloseau oricum, asa ca probabil ca Motorola s-a gandit ca n-are rost sa le mai includa daca lumea oricum nu le foloseste. :)) Nici Moto M-ul de dinainte nu a venit cu casti si nu pot sa zic ca le-am dus lipsa foarte tare. Am folosit castile de la iPhone (da, merg, cu conditia sa fie varianta cu jack audio de 3.5mm, nu cu Lightning). Ah, da, am mentionat ca are headpone jack? Da, are headphone jack. Pentru ca Moto n-a avut "curajul" pe care l-a avut Apple sa-l scoata. :)) Per total, foarte incantat de achizitie! 😄

Razvan
#StarMember
După o țeapă a la emag, am renunțat sa mai cumpăr câte ceva

Jay
Campion certificat
@teacher_, multumesc... prin alte parti inca e la aproximativ 1100-1200 lei, deci, tind sa cred ca a fost pe bune reducerea... n-as fi vrut sa fie redus invers, de la 650 la 1000 :)))

Neaplicabil
@Jay, mai vrei Samsung A10? https://altex.ro/telefon-samsung-galaxy-a10-32gb-2gb-ram-dual-sim-red/cpd/SMTA10RD/

Jay
Campion certificat
@arsradu, nu pot sa spun ca l-am vrut, dar, mi-a atras atentia pentru ca era 199 lei la emag.. M-am uitat putin gales, insa, eu avand A3, visez la mai mult decat A10.. La un S8 macar :D.. si, pana in februarie, cand expira abonamentele, mai am un pic.. multumesc! 🙂