La Altex este Black Friday de la inceputul lunii. 🙂 Eu unul mi-am luat acel Moto One Action de care vorbeam pe celalalt thread. Astept sa vina.
Chestia asta cu o singura zi de Black Friday, cu toate ca inteleg ca teoretic ar trebui sa fie o singura zi (altfel s-ar numi Black November, nu Black Friday), nu mi se pare deloc ok. Creeaza stress aiurea, pentru toata lumea.
Pentru cumparatori e aiurea ca stau cu grija sa nu le cumpere altcineva produsul dorit, si cu toate ca din cate stiu eu, la noi nu se calca in picioare sa intre in magazin, in continuare se fac cozi imense la ridicarea produselor. Pentru magazinele online e aiurea pentru ca exista risc mare sa le pice site-urile. Pentru firmele de curierat nu mai zic ca e innebunitor in perioada asta cu coletele, ceea ce inseamna si un timp mai mare de asteptare pentru clienti, si tot asa.
Asa ca, personal, eu unul aplaud initiativa celor de la Altex si MediaGalaxy de a oferi Black Friday o perioada mult mai lunga de timp decat celelalte magazine, in detrimentul "acuratetii" numelui. Pentru ca nimanui nu-i pasa de nume. Tot ce vor sunt reducerile.
In felul asta, oamenii cumpara linistiti, nu se mai fac cozi atat de lungi in magazin, produsele au timp sa fie readuse pe stoc si sa fie in continuare la reducere, curierii au timp sa-si mai traga sufletul intre doua colete, si oamenii sunt multumiti ca-si primesc produsul comandat intr-un timp relativ scurt.
Cat despre asteptarile legate de Orange, well, daca ar putea sa vina cu ceva reduceri comparabile cu ceea ce ofera celelalte magazine, si mai ales, sa ofere posibilitatea de plata in rate pe cardul de credit, si evident, presupunand ca si au pe stoc produsul pe care as vrea sa-l cumpar, nu vad de ce nu l-as lua de la Orange.