anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Întrebare despre achiziționarea unui telefon în rate

ae146
Vizitator

Salutare tuturor. Sunt abonat Orange de aproximativ 15 luni și aș dori să achiziționez un telefon în rate pe factură. Când verific pe magazinul online, observ că pentru modelele mai scumpe este necesară achitarea unui avans. Aceasta este procedura standard sau este din cauză că am un abonament cu o valoare mai mică? Dacă este așa, în cazul în care trec la un abonament mai scump, aș putea obține un telefon fără avans sau cu un avans mai mic? Vă mulțumesc.

2 Răspunsuri 2

delfinas
#StarMember

ae146, bun venit in Comunitate!!!

Avansul e in functie de costul telefonului , dar si de cel al abonamentului. Mai conteaza si cat de bun platitor ai fost pana acum. 

Cel mai simplu mode de a afla cat ar trebui sa platesti, e sa faci o simulare de achizitie in magazinul online Orange. 

Eu am platit avans jumatate din telefon si  mai am 36 de rate a 100 de lei.

Mare atentie: daca vrei sa iei un telefon in rate, trebuie sa fii client Orange serios de minim 18 luni!

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

​Mulțumesc, cred că cel mai bine ar fi să aștept să treacă cele 18 luni deocamdată. Totuși, mă gândesc dacă nu cumva ar fi bine să-mi schimbu abonamentul cu unul mai scump. De exemplu, în momentul de față, situația pentru un iPhone 17 Pro arată așa: