anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] [Rezolvat] codul "ORANGE25" nu merge pentru nici un telefon din oferta

tzio
Junior
va merge codul "Orange25" pentru telefoanele din oferta? am incercat la mai multe modele si am primit eroarea: Acest cod este invalid. Te rugam introdu alt cod de voucher.
Am incercat si de pe alt cont si tot asa apare eroarea
8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember
tzio, bun venit in Comunitate!!! Eu am incercat la un telefon din oferta ORANGE25, un Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB Dual SIM Black, si nu am obtinut reducerea. Probabil ca are o pb sistemul sau oferta nu mai e valabila.

Vio73
#StarMember
Salutare! Cea mai bună soluție, în cazul în care nu vă funcționează, este să îi contactați pe ei. Sigur, în cazul în care mai este valabilă oferta și văd că este activă. Am făcut și eu o simulare cu un A52 și îmi spune că este codul invalid. Deci trebuie luată legătura cu ei sau poate răspund aici. Baftă!

DanielaH
Moderator
Mulțumim mult pentru sesizări. Am transmis situația semnalată de voi colegilor noștri. Puteți încerca din nou să folosiți codul?

tzio
Junior
la mine nu merge încă...

delfinas
#StarMember
Nici eu nu am reusit. Nici la filtrele de selectie nu mai apare vreun cod de reducere. Se pomeneste de el doar pe pagina produsului.

DanielaH
Moderator
Colegii ne-au confirmat că situația a fost remediată. Ne cerem scuze pentru inconvenient și vă mulțumim pentru înțelegere.

tzio
Junior
au scos de tot promotia PRIMAVARA2022 care era valabila pana la 15.05.2022

DanielaH
Moderator
@tzio, într-adevăr, filtrul PRIMAVARA2022 nu mai este valabil. Oferta curentă din magazinul online conține doar reduceri de prețuri, fără coduri/ vouchere.