Cum sa nu. Am incercat atat pe mobil cat si pe desktop. Va explic acum pentru varianta desktop.
Ma loghez cu contul meu in myOrange. Selectez Magazin>Telefoane. Pun filtru pe ANIVERSARE100 (apar 13 telefoane la ora scrierii, 11:28, 11 Feb). Din cele 13, 4 sunt Xiaomi, 9 iPhone. Selectez iphone 13 mini midnight 128 gb. Culmea, fata de ieri, azi apare si un popup langa telefon unde zice "Adaugă codul ANIVERSARE100 în coș și beneficiezi de 100 euro reducere la prelungirea unui abonament pe 24 de luni.".
Adaug in cos, continui cu prelungirea pe 24 luni. In campul adauga voucher scriu ANIVERSARE100 (cu litere mari, mentionez ca am scris si cu litere mici, si doar cu A mare si alte variante, rezultat nul la toate). Raspuns primit: "Acest cod de voucher nu poate fi utilizat pe aceasta tranzactie."
Daca nu sunt suficiente detalii ma pot inregistra video dar va asigur ca stiu sa folosesc calculatorul si internetul. Am incercat sa-l achizitionez si fara prelungire, la liber, si in toate variantele.
Solutia: puneti filtru pe ce trebuie sa fie sau adaugati sub filtru ce trebuie sa fie. Nu doar sa vedem ca este reducere dar defapt nu este decat la xiaomi.
Multumesc