anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Pana cand este valabila oferta OCTOMBRIE100?

paul11
Junior

Cei de la suport mi-au spus ca nu mai este valabila, dar pe site inca apare si o poti adauga in cos.

Din 10 intrebari, 10 raspunsuri diferite, Nimeni nu stie nimic in compania asta, nimic nu este transparent. Incerc de o saptamana sa finalizez o comanda. Imi zic sa merg in magazin, cei din magazin spun ca nu pot aplica reduceri decat daca fac eu comanda in online, cei de la suport imi zic sa trimit sesizare, etc.

 

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Campania OCTOMBRIE100 a fost prelungită până pe data de 24 octombrie inclusiv.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu cred că, cel mai bine este să faci simulare și să vezi ce și cum! Eu am văzut ieri că era. Astăzi n-am mai incercat!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, e confuzie (pe partea clientului), si e firesc sa fie asa, pentru ca nimeni nu a trimis informatii clare cu privire la promotia asta. Acelasi lucru a fost si in Septembrie.

Cat e valabila? Teoretic, pana la finalul lui Octombrie.

Practic? Ia informatia de unde nu-i. Pana cand cineva n-o sa puna detaliile promotiei asteia undeva la vedere, sa stie toata lumea ce presupune si cat dureaza, o sa ne tot lovim de problema asta.

Client Orange

paul11
Junior

Am facut simulare, imi spun sa merg in magazin fizic, in magazinul fizic imi spun ca nu pot face comanda cu acea reducere, decat eu din online..jaleeeee!!!!!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Din cate stiu eu, acel cod e doar pentru comenzi online, intr-adevar. Nu inteleg de ce te trimite in magazin fizic. Dar mi se pare ca am mai vazut la cineva eroarea respectiva. S-ar putea sa fie un bug in magazinul online.

Client Orange

svetalex
Senior certificat

Oferta este încă valabilă (am primit-o eu azi pe email). Din câte înțeleg eu,reducerea se aplică doar anumitor modele. Intră în My Orange și vezi pentru ce modele se aplică .

Ce telefon îți dorești mai exact?

 

Asta imi doresc, si nu pot comanda. Este o oferta buna, dar cred ca e doar o minciuna.

floraur
Junior entuziast

Cineva de la suport abia mi-a spus ca nu mai e valabila... insa e clar ca mai este in picioare, pentru Samsung (de ex.) e bine merci... Parerea mea este ca initial ofera a fost dimensionata pentru toate telefoanele, apoi au vazut ca sunt prea multe cereri pe Apple si au redus aria de acoperire, doar pentru anumite modele unde voi ei sa faca curatentie... 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Hmm....la mine este inca oferta si la iPhone-uri. La tine nu?

Screenshot_20221018-134132.png

Screenshot_20221018-134122.png

Client Orange

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Campania OCTOMBRIE100 a fost prelungită până pe data de 24 octombrie inclusiv.

Am vorbit ieri cu vreo 6 persoane de la suport, inclusiv din magazinul online, la telefon, chatbot, si doar o singura femeie mi-a confirmat ca se poate aplica acest oct100 si la cateva telefoane reconditionate, ba chiar se poate aplica in cos si poti lua iphone x la 350 de lei. Problema e ca nu pot finaliza comanda ca imi apare acea eroare, sa merg intr-un magazin fizic ca sa inchei un abonament. Am obosit sa mai sun, sa mai intreb, nimeni nu stie nimic sigur. Am schimbat browsere, m-am delogat, m-am logat chiar se pe un al doilea cont, chiar nu reusesc sa comand un iphone reconditionat cu abonament. Am facut ss-uri la voucher, cos, promotii, urmeaza sa trimit o sesizare la anpc, sau poate ma ajuta cineva pe bune ca sa nu ma mai obosesc si cu aia. Zi frumoasa!

floraur
Junior entuziast

Pai da, dar consultantii ne spun azi ca nu mai e valabila, nu ii informeaza si pe ei cineva?

Este ilegal sa arati pe site o oferta care nu este valabila sau nu are termen de valabilitate.