anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Iphone 13 status precomanda

black_fn
Începător
Salutare comunitate.
Am efectuat o precomanda pentru iPhone 13 Pro Max vineri la ora 01:37. Am primit doar un SMS cum ca a fost înregistrată comanda și pe pagina "Comenzile mele" apare cu statusul "În procesare" de câteva zile și nici o modificare.
Nu am primit nici un SMS sau mail ca a fost validata/confirmată comanda. Stie cineva dacă se vor livra vineri pe 8 sau ca și anul trecut cu 2-4 săptămâni întârziere?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut, black_fn! Bun venit în Comunitate! Campania pentru precomenzi se va încheia în data de 7 oct. și începând cu data de 8 va începe procesul de livrare. Îți recomandăm să urmărești statusul comenzii tale în My Orange după această dată.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

DanielaH
Moderator
Salut, black_fn! Bun venit în Comunitate! Campania pentru precomenzi se va încheia în data de 7 oct. și începând cu data de 8 va începe procesul de livrare. Îți recomandăm să urmărești statusul comenzii tale în My Orange după această dată.

Aliviu
Junior
Salutare! In mod normal si firesc ar trebui ca procesul de livrare sa inceapa din data de 6-7 ca produsul sa fie pe data de 8 la client. In Romania nu prea se practica. Iti dau exemplu la un simplu joc de consola am facut precomanda cu 3 luni inainte, iar in ziua lansarii nici nu era preluat de curier, dar pe raft in magazin puteam sa il cumpar de la prima ora in ziua lansarii….ma indoiesc sa fie livrate in data de 8, poate in Bucuresti dar tot nu cred…

imch
Cunoscător certificat
Pot sa iti spun din experienta mea cu precomanda pentru Oppo Reno6 Pro la sfarsitul lunii septembrie: nu vei primi niciun mesaj pana cand nu va ajunge telefonul la curier si curierul nu va trimite mesaj de livrare. La Oppo livrarea a inceput pe 24 (care era data de lansare), eu am primit telefonul pe 28 si mesaj de la curier si de la Orange pe 28. In My Orange, la statutul comenzii ramasese "In procesare" chiar si cand eu aveam telefonul in mana. Se presupune ca se updateaza pictogramele din dreapta, in functie de situatie, dar eu nu am vazut asa ceva. Ce pot sa-ti spun insa, este ca, daca apare "in procesare" in MyOrange, mai mult ca sigur comanda a fost acceptata/validata. Deci, daca 7 octombrie este data de lansare, poate vei primi vreo informatie dupa acea data sau, daca esti foarte norocos, fix in data de 7. Nu mai e mult :-). Succes si sa te bucuri de telefon cand va veni!

djsega
Junior
Stiti cumva cu ce firma de curierat se trimit telefoanele in bucuresti? Am primit sms ca e la curier comanda si se va livra pe 11.10. Ma gandesc ca poate merge ridicat din depozit. O sa cer si awb maine de la orange..

Aliviu
Junior
@djsega. Si eu am primit acelasi mesaj. Din ce stiam ori cargus ori fan. Posibil sa ajunga totusi maine sau sambata daca vine prin fan. Daca e cargus lasa de dorit punctualitatea lor, am avut doar probleme cu ei iar ca sa te duci la ei la depozitul din Bucuresti care este in Magurele parca, oricum spre Giurgiu trebuie sa ai nervi tari, eu am stat de la inceputul programului pana aproape de finalul programului ca sa imi gaseasca produsele in depozit, din care 80% din timp l-am petrecut la coada. :))

imch
Cunoscător certificat
Telefonul meu a venit cu Fun Curier, dar nu pot baga mana in foc ca toate sunt livrate cu aceeasi companie.

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Comenzile plasate în magazinul online sunt livrate prin intermediul firmei de curierat Fan Curier.

djsega
Junior
Multumim. Am primit sms la 8:00 de la fan ca se livreaza azi

Blondemc89
Junior entuziast
Si eu am verificat azi statusul și am văzut într-un final ca e în procesare la curier. Cunoscând curierul pe zona mea l-am sunat și verificat, neprimind nici un mesaj nici de la curierat, nici de la Orange. Și acum aștept încă câteva minute pana va ajunge la mine :) a sosit! ❤️ comanda plasata în 01.10, ora 10:21!

manager77
Începător
Cei care am comandat in magazin 13 le pro max in data de 01.10.2021, de ce suntem tratati diferit de cei care au achizitionat online?!? La mine nu apare nimic dpdv informativ in contul myOrange si agentul din magazin afirmă că asteapta mail de informare - apare cu 1 zi inainte de asa-zisa "mare si norocoasă" livrare.... sunt total dezamagit!!

fsiarazvan
Începător
Stai linistit ... si eu stau tot de o luna sa imi vina 2 13 pro max

Bogdan_1109
Începător
Ați primit telefoanele ? Am făcut 9 săptămâni de când îl aștept. Deja s a devalorizat.

djsega
Junior
Eu am primit in octombrie cum era anuntat