la 05-09-2026 12:01 AM
Buna ziua am 2 contracte instalate cu pachet netflix. Pe prima locatie instalata am activat pachetul. Daca activez al 2 lea pachet pe acelasi cont se cumuleaza dispozitivele sau trebuie sa fac un cont separat?
multumesc
la 05-09-2026 12:23 AM
Salutare!
Dacă ai două contracte care includ fiecare Netflix și vrei să beneficiezi de ambele, trebuie să ai două conturi Netflix diferite. Din câte știu, nu poți cumula dispozitivele într-un singur cont.
05-09-2026 04:27 AM - editat 05-09-2026 04:29 AM
Salut!
În oferta Orange actuală, fiecare pachet Netflix trebuie activat și asociat unui cont Netflix.
Nu se cumulează automat dispozitivele celor două pachete pe același cont Netflix. Practic, al doilea pachet nu transformă, de exemplu, două abonamente Standard în unul cu dublu număr de ecrane. Numărul de vizionări simultane este stabilit de abonamentul Netflix asociat contului. Detalii aici
Dacă doriți să folosiți Netflix la cele două locații, cel mai probabil soluția este să aveți două conturi Netflix separate, câte unul asociat fiecărui contract.
Dar.... Ca alternativă, puteți face upgrade de abonament Netflix pentru a permite vizionarea pe mai multe dispozitive simultan (până la 4 dispozitive la abonamentul Premium).
la 05-09-2026 05:08 AM
Salutare!
Da, separat, dacă ai două, normal.
Baftă multă!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor