anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Extra vs. Supreme

Cristi-S
Junior entuziast

Salut, 

Pachetul Extra costă 32 lei + 8 lei HBO = 40 lei lunar. 

Pachetul Supreme costă 55 lei + HBO inclus. 

Din ce m-am uitat, ambele au același nr. de canale. Ambele au aceeași viteză internet. Ambele au 2 CI+ incluse. Ambele au Internet Box WI-FI 6 inclus. Singura diferență pe care o văd este că la Supreme apare Netflix inclus și în Extra e bonus doar 3 luni, ceea ce nu mă interesează. 

E vreo diferență de grilă între Supreme și Extra? Mă refer să existe canale codate pe Extra față de Supreme. 

După terminarea celor 2 ani, Extra ar fi 64 lei + 16 lei HBO = 80 lei și Supreme 110 lei cu HBO inclus? La Supreme HBO e inclus doar pe perioada celor 2 ani și trebuie plătit încă 16 lei pe lângă 110 sau rămâne inclus permanent?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

În ceea ce privește grila TV, nu există nicio diferență între pachetele Supreme și Extra, ambele incluzând același abonament TV premium.

Pe partea de beneficii, între pachetele Supreme și Extra există câteva diferențe:

1. Pachetul Supreme include gratuit Netflix Basic și HBO / HBO Max Basic.

2. Ai posibilitatea de a achiziționa dispozitive la prețuri preferențiale în funcție de pachetul ales.

In mod normal, in cazul pachetului Supreme după expirarea perioadei contractuale, clienții ar trebui sa beneficieze in continuare gratuit de Netflix și HBO Max daca nu prelungesc abonamentul (in schimb se va plăti pachetul la prețul integral fara reducere). Răspunsul celor de la Orange apărând într-un articol al celor de la Gadget.ro

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

La canale, din câte observ, nu este nicio diferență.

Ai detalii despre pachetul Extra aici și despre pachetul Supreme aici .

Din câte observ, doar HBO și  Netflix fac diferența.

Cristi-S
Junior entuziast

Grila de pe site e cam neactualizată, spre exemplu Etno, România TV, Bollywood Classic, BBC First, Duck TV, Da Vinci Learning, Credo TV, Disco Mix, Party Mix apar puse în categoria SD, dar ele sunt HD pe TV. France Info apare la HD, dar pe TV e SD. 

Nu prea e clar ce se întâmplă cu HBO după cei 2 ani, la locația din IL am fost trecut pe Orange având abonament NextGen (mi s-a spus că urmează să se închidă rețeaua în zonă). Agentul D2D mi-a zis că-n 2 ani se schimbă ofertele și pot să cer alta atunci și că nici el n-ar ști exact. 

Pe site scrie: "La activarea pachetului de servicii fixe Supreme și Premiere, cu contract pe 2 ani, ai inclusă opțiunea HBO și accesul la platforma HBO Max, pe toată durata perioadei contractuale. La activarea sau prelungirea pachetelor Entry și Extra, poți solicita activarea opțiunii HBO & Max la prețul promoțional de 8 lei/lună."

Se spune că am inclus HBO pe durata perioadei contractuale. Supreme o să devină 110 lei după cei 2 ani, dar nu e clar dacă HBO rămâne inclus în cei 110 lei sau e dezactivat și trebuie să mai dau din nou 16 lei pe lângă cei 110 lei ca să-l primesc din nou. Dacă trebuie plătit separat, se ajunge la 126 lei și e mai avantajos să iei Extra - Extra e 32 lei + 8 lei HBO și ulterior, după 2 ani, 64 + 16 = 80 lei, comparativ cu 126 lei. Dacă singura diferență e dată de Netflix. 

MihaiC99
Campion

Salutare!

În ceea ce privește grila TV, nu există nicio diferență între pachetele Supreme și Extra, ambele incluzând același abonament TV premium.

Pe partea de beneficii, între pachetele Supreme și Extra există câteva diferențe:

1. Pachetul Supreme include gratuit Netflix Basic și HBO / HBO Max Basic.

2. Ai posibilitatea de a achiziționa dispozitive la prețuri preferențiale în funcție de pachetul ales.

In mod normal, in cazul pachetului Supreme după expirarea perioadei contractuale, clienții ar trebui sa beneficieze in continuare gratuit de Netflix și HBO Max daca nu prelungesc abonamentul (in schimb se va plăti pachetul la prețul integral fara reducere). Răspunsul celor de la Orange apărând într-un articol al celor de la Gadget.ro