anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Câți abonații credeți că va avea Orange la tv și internet fix după 6 lunii din anul 2024

Bobo12
Junior entuziast
 
6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

Va avea chiar mai mulți decât ai crede și cu mult mai mulți decât ar spera alții. Unii s-au întins cât au putut, avum urmează.... replica. Iar ca la cutremur, replica are o amplitudine mai mare decât primul.... val. Noroc și numai bine / Să vină valul și cu tine.

GreenArrow
Explorator

Nu vor ajunge locul 1 pana cand nu vor avea un suport tehnic precum cel de la digi. Când am făcut o sesizare la Orange echipa a venit după 2 zile, la digi a venit într-o ora 🙂🙂‌ și orice sesizare la digi se rezolvă multă mai repede. Sunt client al ambelor companii și mă bate gândul să mă mut definitiv la digi dacă la Orange nu  îmbunătățesc suportul tehnic pt serviciile fixe 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Nu avem de unde să știm exact, dar dacă mai fac ,,reglaje", posibil să mai crească. Rămâne de văzut!

Cert este că extinderea rețelei continuă!

Jay
Campion certificat

Salut!

Cred ca fiecare isi gaseste un loc in piata, insa este greu de estimat cati abonati, pentru ca noi, in calitate de clienti nu avem acces la informatiile Orange. Probabil ca vor urma niste articole din care vom afla in ce directie s-a miscat numarul clientilor, in functie de preferintele lor, care se regasesc sau nu in grila Orange, cat si de problemele tehnice pe care le-au avut unii dintre clienti si modul in care au fost rezolvate. Cred ca rapiditatea rezolvarii unor situatii tehnice cantareste cel mai mult. 

Poate nu mai sunt aceiasi clienti de anul trecut, unii dintre ei fiind preluati de la Telekom, insa, in locul lor este posibil sa fie altii. Spun asta pentru ca Orange a avut perioade de campanii asemanatoare celor pe care le faceau cei de la Digi acum multi ani, adica prezentarea ofertelor din usa in usa. 

Pe partea de TV si internet, nu sunt client Orange, insa pentru ca, de ani de zile, nu am avut probleme nici cu netul nici cu semnalul TV si cand au fost s-au rezolvat foarte repede, iar daca ceva merge bine evit sa schimb. 

MCostel
Explorator

Oamenii sunt comozi de obicei și crede-mă nu va fi o mare diferență.

Se vor adapta la noiile oferte și vor merge mai departe.

Sincer sa fiu nu vad avantajele plecării de la Orange in schimb pot apărea mai multe dezavantaje in cazul plecarii.

mihai_13
Maestru

asta este topic din seria  "cati clienti credeti ca va avea Orange dupa etc ...."  

o "pleiada" de useri care isi aclama frustrarea in public....