anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau internet nelimitat

Coralia
Începător
Vreau internet nelimitat atunci cînd abonamentrul costa peste 9 euro . Visul sa devină realitate
21 Răspunsuri 21

TheSpecialist
Maestru
Scrie-i Moșului și cine știe, dacă ai fost cuminte...

Ascary
Campion certificat
Nici minute nelimitate sau SMS-uri nelimitate nu credeam acum vreo 15 ani că vom avea vreodată și uite că avem. Cine știe,poate și acest vis va deveni realitate 🙂

Laura_cio
Senior
O extraopțiune cu internet nelimitat pentru abonament ar fi ok.

Anca07
#StarMember
Abonament peste 9€ si poate si putina vechime:)

imch
Cunoscător certificat
Acum minutele au devenit nelimitate pentru ca "marfa" a devenit Internetul. Cu alte cuvinte, de la un moment dat numarul de minute nu mai este atat de important, pentru ca oamenii utilizeaza telefoanele altfel decat pana acum (nu doar vorbesc ci se joaca, se uita la filme, cauta adrese, navigheaza etc). Majoritatea actiunilor intreprinse cu telefonul acum necesita internet, de aceea cantitatea de net va continua sa fie carligul pentru un abonament mai mare. Daca dau internet nelimitat la 9 EUR, de ce si-ar mai face cineva un abonament de 15 EUR? Vom avea net nelimitat la abonamente "mici" (si, da, 9 eur cred ca e mic din perspectiva unui operator) abia atunci cand va aparea o alta 'marfa" de vandut in locul netului. Deci, cred eu, putem visa cu drag in continuare la net nelimitat. Inca vreo cativa ani buni nu cred ca se va intampla (dect pe oferte punctuale si perioade relativ scurte sau pentru cei ce vor sa castige piata cu orice pret).

Razvan
#StarMember
Deocamdată, nu cred ca intră în discuție internetul nelimitat, mai ales ca se va lansa în curând 5G și necesită investiții mari și singura posibilitate de a-și recupera banii este taxarea internetului mobil.

FaraUnID
Campion certificat
Nu cred sa avem in viitorul apropiat internet nelimitat in cel mai pur sens al cuvantului, deoarece foarte multor compatrioti le lipseste bunul simt si inteleg total gresit notiunea de utilizare rezonabila. Clientii care au utilizat pe la inceputul anilor 2000 optiunea Wap Unlimited stiu ce vreau sa spun. Aceasta optiune, oferea in prima faza trafic nelimitat (restrictiile erau date de limitarea vitezei de acces la internet si blocarea unor porturi). Foarte multi utilizatori ai vremurilor respective au inceput sa utilizeze telefonul pe post de modem pentru PC si ajungeau sa faca trafic de ordinul zecilor sau sutelor de GB lunar, ceea ce la vremea respectiva era enorm. Operatorul a introdus o limita de 500 MB / luna si notiunea de utilizare rezonabila in Termeni si Conditii de utilizare a serviciului, dar si asa s-au gasit metode de a ocoli acele restrictii si iarasi au aparut congestiile in retea, ca urmare a lipsei de bun simt care prima la unii utilizatori. Din aceste motive nu cred ca o sa avem prea curand internet mobil nelimitat in adevaratul sens al cuvantului. Orange si-a invatat din greselile trecutului si nu vrea sa le repete. Personal prefer sa platesc pentru un produs de calitate decat sa am mult, prost si ieftin sau gratis.

Miha_Z
#StarMember
Bine zis si eu merg pe acelasi principiu, sa fie produsul de calitate chiar daca e mai scump, decat ieftin sau gratis si prost calitativ.

Daisyok
Junior
Ar fi ideal

Ascary
Campion certificat
@FaraUnId ai dreptate in mare parte însă faptul că nu vom avea internet nelimitat are alta cauză sau și o altă cauză. Orange a vândut cam tot ce putea vinde. Acum a mai rămas traficul de date. Pe acesta îl va vinde in funcție de pachetele de trafic oferite. In rest toate sunt nelimitate sau aproape nelimitate. Pași importanți făcuți de Orange de-a lungul timpului. Să ne aducem înainte plăteam tot,trafic,minute,SMS-uri etc plus că nu se albea degetul mare tinandu-l deasupra tastei respingere că sa nu ne prindă apelatul 🙂

Neaplicabil
Si eu sper la posibilitatea de a avea net nelimitat, macar la abonamente. 🙂 Pana atunci iti ramane sa profiti de bonusul de vechime, diverse bonusuri aniversare sau cele din cont, care se schimba periodic. Mai ai si o luna de net nelimitat + prorata de ziua ta.

FaraUnID
Campion certificat
@Ascary Noi doi precum si alti utilizatori de aici frecventam si alte forumu-uri de specialitate unde chiar exista un Orange_Helper. Va recunosc dupa numele de utilizator. Aminteste-ti faptul in trecut atat Orange cat si concurenta au avut diverse campanii de marketing prin care aveai posibilitatea sa testezi gratuit internetul pe parcursul unei zile, un week-end, o saptamana, o luna, etc. Chiar au fost impartite in mod gratuit SIM-uri pentru aceste campanii. Pe respectivele forumuri erau utilizatori care se laudau in mod public pe faptul ca au cate 3 sau chiar 5 SIM-uri active simultan (in telefon, in tableta, in modem) SIM-uri de pe care trageau diverse materiale de pe retele de file-sharing ca sa citez din memorie "'Vreau sa vad cat duce nelimitatul si daca pot sa-l termin" Evident ca au aparut si congestiile in retea iar utilizatorii care platise pentru o aptiune prepay sau care detineau un abonament s-au trezit ca viteza lor de acces la internet a scazut dramatic. Cam cat de naiv (ca sa ma exprim elegant) trebuie sa fie un utilizator care incearca sa termine nelimitatul? Din aceste motive nu o sa beneficiem de internet nelimitat in adevaratul sens al cuvantului, pentru sunt persoane pentru care lipsa de bun simt primeaza si se mai si lauda cu asta.

Ascary
Campion certificat
Și asta este adevărat. Personal internetul fix de la Orange îl cam forjez însă nu fac trafic de dragul de a face ci iîl folosesc in mod uzual cu zile in care consum mai mult și în altele mai puțin. De regulă când descarc un joc de duce mai mult trafic,în rest navigare și un film seara. Pe netul mobil nu fac trafic prea mult chiar daca am avut uneori internet nelimitat și n-am consumat mai mult decât o fac in mod obișnuit: navigare,Waze și ceva Spotify. Revenind însă mă gândesc că nici echipamentele Orange n-ar permite deocamdată oferirea de net nelimitat la toți abonații.

Vio73
#StarMember
Toată lumea vrea, e ceva logic. De la dorință la realizarea ei, e distanță mare!