anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteza internetului este foarte mica

Gordila2005
Începător
Salutarre, oare si voi va confruntati in ultima vreme cu viteza internetului foarte mica, se incarca paginile fff greu?
11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember
Salutare! S-a mai discutat de zeci de ori subiectul, dar nu se epuizează niciodată. Probabil că e rețeaua aglomerată în zona ta și ar trebui să se suplimenteze capacitățile. Ia legătura cu Serviciul Clienți și informează-i despre cum stau treburile și poate reușesc să suplimenteze capacitățile și în zona ta. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
@Gordila2005 Dupa cum vezi aici https://comunitate.orange.ro/questions/2496157-calitate-conexiune-internet-4g-piatra-neamt la o viteza 4G indoor de 1.2 Mbps si 0.97 Mbps Orange ne spune ca totul functioneaza in parametri optimi. In rest vorbim vorbe. Nu se va rezolva absolut nimic.

DanielaH
Moderator
@Gordila2005, ne pare rău pentru situația întâmpinată de tine. Ne poți oferi, te rog, mai multe detalii? De cât timp se întâmplă acest lucru? În ce localitate/ zonă? Poți atașa un test de viteza? Ai încercat o probă cu SIM-ul într-un alt telefon? Mulțumim și te așteptăm să revii cu informații.

Marimar
Începător
Buna seara . Intampin si eu o problema cu viteza. Cu toate ca e plin la semnal 4g , viteza lasa mult de dorit. Am urcat in podul casei pentru a avea semnal maxim dar degeaba....( sat Luminita,com Topolog, județul Tulcea) Terminale folosite Samsung s7edge atat eu cat su sotia. Problema se manifesta in exteriorul casei iar de interior nici nu se pune in discutie. Este frustrant , eu si sotia cadre didactice, trebuie sa lucram de acasa si nu avem semnal pe dispozitive. Nu mai zic de copii ca nu pot lua legatura cu clasa si cu domnii profesori. Am facut si sesizare la ANCOM .Dar fara rezultate. Eu inteleg ca este lipsa de semnal in zona dar la Vodafone cu 1,2 linii tot pe 4g am de 10 ori mai multa viteza si dwn si pe upl. As dori sa fac abonament complet ( tv2 , tel2 internet, fix .) Dar daca nu este semnal... Sunt abonat Orange de 10 ani prepay ce e drept dar singura facilitate e sa imi activez apel wifi si sa il pun in mod avion fiind conectat la router vodafone. Nu as mai vrea tel la orange, tv telekom si internet la Vodafone. As vrea un singur abonament si gata dar.... mai asteptam. Speram sa nu fie prea mult timp. Uite detalii despre calitatea serviciului meu de internet, testează și tu! https://www.netograf.ro/share/index.php?id=4455341

1000016144.jpg

Salut dacă vrei să ți meargă bine netul folosește eSIM de două ori mai puternic

Nu cred ca eSim are astfel de avantaje (recepție mai bună). Ai făcut teste cu sim fizic și cu eSim în același loc și în același telefon (ideal ar fi și același număr de telefon)? Telefonul are aceleași antene pentru ambele tipuri de sim și nu vad de unde ar fi diferența de viteză. 

  • Salutare Am făcut comparație între eSIM și SIM fizic textul de viteză e făcut pe eSIM cu samsung a54 5G

Marimar
Începător
Atasez si raport cu Netograf

Salut, Marimar! Ne pare tare rau sa vedem ca intampini neplaceri in utilizarea serviciilor noastre si apreciem efortul pe care il faci pentru a continua educatia copiilor, chiar si in aceste conditii. Din pacate nu avem programate imbunatatiri ale retelei in localitatea Luminita, judetul Tulcea, pentru perioada urmatoare. De aceea, iti recomandam sa folosesti telefonul pe reteaua 2G/ 3G si, daca detii un router si acces la apel Wi-Fi, sa folosesti acest serviciu. Multumim pentru intelegere.

Marimar
Începător
Am cumparat un router b535 de la Orange pentru ca aveam semnal 4g+ si routerul de 4g mergea foarte greu. Se descurcă bine pana in momentul in care folosesc apel wi-fi pentru ca semnalul indoor este inexistent iar outdoor este de 1 liniuta maxim la absolut toti operatorii. Localitatea este într-o vale si nu are vedere la stalpul ce emite. Am urcat in pod routerul si am acele date atasate. Am momente in care jitterul este ok ,adica pana in 40 ms iar alteori si la 1000ms ,in apel sau in videoconferinta are momente cand ingheata convorbirea sau video. Asta din cauza ca se primesc/trimit pachetele de date cu intarziere. Pierderi de date nu am vazut iar semnalul la router este 4 linii din 5 rar când scade la 3 sau 2 linii doar pentru scurt timp. Ce anume as putea sa fac . Voiam sa fac abonament la internet fix prin 4g ca este oferta aceea la 10 e cu nelimitat 4g (are doar 200gb de 4g+), dar ma gandesc ca o sa patesc la fel si la abonament deci prefer o cartela sau 2 pe care le reincarc de pe myorange si primesc 100 gb 4g+ la fiecare incarcare , deci ies tot acolo la bani si cu abon si fara, singura chestie e ca nu am securea deasupra cu 24 de luni abonament. Ma gandesc poate vine digi pentru ca de 1 luna vad ca sapa continuu in judet sa monteze fibra intre localitati, vorbesc de Cerna ,Traian, Peceneaga si Ostrov. Sper sa ajunga un operator cu fibra si la mine in sat ,m-am saturat de sesizari la ANCOM si de raspunsuri in 2 peri. Sper sa se rezolve ceva pentru ca in aceasta era este absolut nevoie de internet. Dvs ce ati recomanda in acest caz. Ps :chiar este un router capabil , il recomand ,chiar dacă e un pic mai scump.

Eltudor
Începător
Eu am fost la Telekom. De cand a fost preluat de Orange se vede simtitor o calitate mult mai proasta a vitezei de net. Cand se incheie noul contract pa si pusi, ma mut la alt furnizor