anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteză internet mobil mai mică pe prepay decât pe abonament?

Neaplicabil
Salutare comunitate!
Am un telefon mobil dual SIM vechi de 4 ani și coafura încă rezistă așa că până nu-și dă obștescul sfârșit nu am de când să-l schimb pentru că e la modă să-ți schimbi telefonul la fiecare 2 ani.
N-am apucat niciodată să-l folosesc cu 2 SIM-uri dar cum am câștigat un SIM prepay la jocul acela cu bulgări de zăpadă l-am băgat în telefon ca să folosesc cei 100 GB de internet mobil de pe prepay.
Și-aici am avut surpriza vieții mele în materie de internet mobil: pe SIM-ul prepay viteza internetului este jalnică așa că m-am pus pe testat și... același telefon, aceeași locație, aceeași poziție în spațiu și... viteza internetului mobil pe prepay este în medie de 10 ori mai mică decât viteza internetului mobil pe abonament.
Acum stau și mă întreb care să fie cauza acestei stări de fapt? Pentru ambele SIM-uri am 4G+ semnalul...
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Vitezele de transfer de date sunt aceleasi, atat pentru utilizatorii prepay, cat si pentru cei cu abonament. Va rugam insa sa aveti in vedere ca pot aparea diverse situatii in care viteza de transfer poate suferi modificari fata de parametrii standard. Puteti intra aici https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/pdf/2020-02/Brosura-TCG-Orange-PrePay-125x175mm_ian2020_low-res%5b2%5d.pdf unde, incepand cu pagina 27, veti gasi toate detaliile legate de viteza de internet si eventualii factori perturbatori.

Vizualizare soluţie în postul original

30 Răspunsuri 30

Victorie01
Junior entuziast

1000016144.jpg

Salut, dacă vrei să meargă bine netul folosește eSIM de două ori mai puternic decât un SIM fizic