anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Smart Wifi Orange vs. Telekom

Firefly
Cunoscător
De câteva zile apuc și eu sa ma uit la TV și ma înnebunește reclama celor de la Telekom cu Smart Wifi ul lor. Ce-i drept pare o chestie grozava și ma întrebam dacă și la Orange exista asa ceva?
Dacă Orange nu oferă asa ceva cred ca un astfel de produs poate 'fura' un număr destul de mare de clienți Orange, mai ales elevi de liceu sau studenți.
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
@Ce ai vazut tu in reclama Telekom nu este altceva decat un router wifi cu suport gsm. Adica introduci o cartela SIM in el pe care ai activat deja o optiune de internet, bagi jucaria in priza si ai internet. Pana si defunctul Zapp avea ceva asemanator inca de pe la inceputurile anilor 2000. Tin minte ca rulau o reclama cu niste studenti intr-o camera de camin, pana de curent iar ei continuau sa stea pe net pentru ca aveau nu-stiu-ce-modem portabil alimentat din portul USB din laptop. Ceva asemanator comercializa si Orange. 1. Huawei B525 4G Plus Fixed Flybox https://www.orange.ro/magazin-online/modemuri/huawei-b525-4g-plus-fixed-flybox 2. Huawei B311 Fixed Flybox 4G https://www.orange.ro/magazin-online/modemuri/huawei-b311-fixed-flybox-4g-white-cu-antena 3. Alcatel HH40V LTE Flybox https://www.orange.ro/magazin-online/modemuri/alcatel-hh40v-lte-flybox 4. Huawei E5573B Airbox https://www.orange.ro/magazin-online/modemuri/huawei-e5573b-airbox Ultimul este un hotspot wifi portabil, cu acumulator (nu necesita priza) si vad ca este sigurul ramas pe stoc, din cele prezentate aici. Repet, nimic special. Partajarea conexiunii la internet o poti face extrem de simplu si usor cu ajutorul unui smartphone de buget + o cartela SIM prepay avand o optiune internet prepay activa.

Vizualizare soluţie în postul original

92 Răspunsuri 92

Ascary
Campion certificat
Pe mine ma bufneste râsul cand vine aia cu un maldăr de cabluri si le tranteste obosită jos :)) Pe bune? Oare biroul de marketing al Telekom nu vede reclamele? Si vocea ,vocea aia cu "nelimitat pe bune" nu le rănește timpanele? Mie da!

Jay
Campion certificat
Pana la urma si impactul conteaza... Pozitiv.. negativ.. astea sunt amănunte.. dacă te mai uiti o dată la intrebare, găsești "înnebunește", "pare grozavă".. concluzia mea? A avut impact si, nu cred ca e singura impactata.. :D Eu nu-mi amintesc reclama.. nu-mi place sa merg la pomul laudat cu sacul.. in general, nu sunt atentă la reclame si, daca mai sunt si din cele care nu ma intereseaza.. cu atât mai mult, nu le vad si nu le aud..

Vio73
#StarMember
Ăia au descoperit smart wi-fi acum, iar unii dintre noi îl folosim la Orange de peste 10-12 ani. Doar că nu-i zice așa! Am și de la Orange un router ( Huawei E 5172), căruia poți să-i atașezi o baterie. https://www.orange.ro/magazin-online/modemuri/huawei-e5172-fixed-flybox-4g

Dragos_6
Începător
Nu e asa bun dupa cum se aude.... De fapt e PRAF!!!

Vio73
#StarMember
Depinde de zonă, de încărcare, de numărul de clienți, poziția față de antenă, dispozitivele folosite, etc. Ia uite la mine (de ieri) :

Ascary
Campion certificat
M-a mancat si am comandat si eu un Smart din asta,asa mai mult ca sa vad ce poate. Lasase cineva un pliant pe poarta o oferta cu Smartul Telekom si mi-am zis ca nu se face gaura-n cer ptr 24 de lei,plus ca as avea nevoie si de o solutie de internet suplimentara pentru Smart Home cand plec mai mult timp de acasa si wifi-ul Orange il iau cu mine. Cica saptamana asta ar veni. Va spun ce poate dupa aceea 🙂

Vio73
#StarMember
S-ar putea să funcționeze, dar înțeleg că nu e nelimitat. Dacă Orange ar fi dat mai mulți GB, făceau treabă foarte bună.

Ascary
Campion certificat
Da,nu este nelimitat,are 80 GB inclusi. Mie mi-ar ajunge pentru camerele de supraveghere si sa pornesc o pompa sau doua sa ud gazonul. Bine,conditia e ca sa nu utilizez streamingul video permanent fiindca se duce traficul intr-o săptămână. Cand l-am intrebat pe consultant de traficul inclus a recunoscut ca are 80 GB apoi scade viteza dar a spus ca limitarea este doar pe continut video,adica nu mai face streaming video hd ci doar 480p. Am sa vad daca e asa sau nu.Am sa vad si viteza. Tot sub antena sunt ca si la Orange :)))

Vio73
#StarMember
Era mult mai bun cel de la Orange atunci! Mai ales că făceai pachet Love cu TV-ul și ieșeai chiar mai ieftin!

Ascary
Campion certificat
Am Focus si DTH Orange deja.Asta e ieftin,fata de 12 euro la Orange,plus ca e solutie de backup nu internetul principal.Pentru mine Orange Net-ui fruncea :))

yahoo22
Junior
Am de 2 ani jumatate un Orange Home Net 4G. La inceput chiar a mers decent si chiar eram multumit, desi rata de incarcare a retelei in zona in care stau este foarte mare. De cateva luni insa si in special in ultimele saptamani a devenit pur si simplu un gunoi, cand am mai mare nevoie de el nu mai am semnal, pur si simplu ma deconecteaza de la retea cred ca la fiecare 5 minute. Merge inca 5 dupa care e mort si tot asta. Mi se intampla asta mai ales seara dar nu numai. Macar de ar scadea viteza, dar nu face asta, ci ma deconecteaza de la retea. Am incercat tot felul de incantatii ca restartarea router-ului, scos si bagat cartela SIM, etc.. acelasi rezultat. Posibil sa fie rata de incarcare a retelei seara, dar totusi nu e normal sa ma deconecteze de la retea total. Routerul este un TP-Link. Chiar acum ma duc sa vad daca pot rezolva ceva in legatura cu asta ca nu mai dau 72 de lei de pomana, efectiv in ultimele 2-3 luni i-am aruncat pe geam. Altfel voi renunta la el si voi incerca si Telekomul. Chiar daca nu merge nici ala, macar nu mai dau 72 de lei pe 160GB, dau 24 lei pe 80GB, ceea ce pentru navigat pe net imi este de ajuns. Daca voi putea naviga, evident.

Ascary
Campion certificat
Mai asteapta cateva zile @yahoo si iti spun cum merge "smartul" Telekom. Totusi e ciudat ca te deconecteaza. Eu zic ca problema ar fi mai degraba de la router. Baga SIM-ul de net,seara intr-un telefon si vezi daca te mai deconecteaza. In caz ca nu,musai sa schimbi routerul. Solicita unul de la Orange fiindca-i gratis tinand cont ca esti abonat.

Vio73
#StarMember
Ruterul TP-link e de toată jena. Eu l-am avut acum vreo 3-4 ani, vreo 2 zile, și l-am dus înapoi. De ce? Aveam un Huawei E 5172 care prindea atunci vreo 50-60 Mbps, iar ăla nu ajungea nici la 20 și întrerupea. Am luat apoi Huawei B 310 și am ajuns la 120 Mbps, iar ulterior B 525, care ajunge și la 200. Deci contează mult și jucăria! Dar Tp-link-ul acela nu mergea de nicio culoare!

Ascary
Campion certificat
Am primit un SMS de la Telekom privind stadiul comenzii mele pentru Smart Wifi. Deja m-au ars cu 0,6 euro,adica nu mai e 5 euro abonamentul ci 5,6 euro. De ce?! Fiindca mi-au bagat pe gat Norton Security. Pe bune,dar pe mine m-a intrebat cineva daca-l vreau? Hmm

Vio73
#StarMember
Deja au început să ciupească. Oricum sunt praf!