anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

semnal 4g slab

Cristina22
Junior
Buna seara, am si eu o intrebare, de ce la mine in curte am viteza la internet extrem de slaba, iar la 80 de metrii distanta de curtea mea am viteza excelenta? Testul cu 0 mbps este la mine in curte, iar cel cu 109 mbps este facut la strada (adica la 80 de metrii distanta)
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Probabil că ai ceva obstacole între tine și antena care te deservește, iar mai departe nu mai sunt acele obstacole. Când spun obstacole, mă refer la ziduri, garduri, vegetație, etc. Când faci teste, încearcă să ai același server ( Orange). Din păcate, în telefonia mobilă așa este, un mic obstacol sau orice poate influenta calitatea. Sunt convins că dacă te mai miști, găsești semnal pentru a avea viteze satisfăcătoare. Baftă!

BlackWolf
Senior certificat
Corect, sau e posibil ca la tine în curte sa intri pe alta banda, sau sa se conecteze la o alta antena, cu probleme. Vad ca în curte pierzi și o liniuța de semnal. Sunt multe cauze, adevărata cauza poate fi determinata doar la teren de un specialist din departamentul tehnic. Fa o sesizare, poate se va rezolva problema. Suna la 300 sau intra în chatul My Orange pentru a intra în legătură cu un operator. De când ai problema asta?

Cristina22
Junior
am facut sesizare, dar nu a ajutat cu nimic, problema asta o am de 4 ani de cand locuiesc aici, si pe toata suprafata curtii semnalul este la fel de slab.

Vio73
#StarMember
În interior este mai bine? Poate ai copaci mulți, vegetație, etc, care obstrucționează. Eu am avut această problemă în trecut, într-o anumită parte a curții. După ce am curățat un frasin mare, s-a rezolvat oarecum și semnalul.